Popescu George – CV

Curriculum vitaef av

Nume / Prenume – George-Ninel Popescu 

Stare civilă – căsătorit, 2 copii (așteptăm pe al treilea).

Adresă – Timpuri Noi, București

Telefon – 0762.692.313

E-mail, rețele sociale, site popescured@yahoo.com, https://www.facebook.com/popescured, https://mccsolidari.wordpress.com/,

Naționalitate – română

Data nașterii și locul nașterii – 01.07.1973, Dorobanțu, Călărași.

Activitate profesională în prezent – Proiect în derulare „Consiliere ProNet”, domeniul IT.

Calificări – Bucătar (chef), freelancer IT (autodidact-experiență dobândită în practică)

Experiența profesională 

 • 2006-2012 : Cipru, bucătar, bucătar șef, Restaurant ”Black Toro” (Ramelan ltd.), Limassol (dețin recomandare de la firma respectivă). În prima perioadă am fost bucătar pe post fix prin rotație (începând de la salate și pregătirea materiilor prime, sosuri, gătit la tigaie, grătar, preparate la cuptor etc.) ulterior am fost numit bucătar șef și am participat la realizarea de meniuri și activități administrativ manageriale.
 • 1998-2005 : România, Germania, Spania, ajutor de bucătar și bucătar, bucătărie românească, mediteraneană și internațională (paste, steak house, fructe de mare etc.).
 •  1996-prezent : diverse proiecte ca freelancer în domeniul IT.
 • 1994-1996 : activități tehnice alături de tatăl meu (atelier mecanic-diverse).
 • 1993-1994 : militar în termen (școală de gradați).
 •  1991-1992 : redactor ziarul „Pământul” –Călărași.

 Studii – 1989 : Renunț la absolvirea liceului („Mihai Eminescu”-Călărași, secția real, matematică-fizică) alegând în deplină cunoștință de cauză să fiu autodidact. Deși pe parcursul vieții am avut diverse ocazii să revin la studiile organizate de sistem nu am făcut-o. Convingerile mele despre acest sistem sunt că primim odată cu informația școlară și informații eronate care ne îndrumă către supunere oarbă sistemului, către sclavia modernă. De asemeni consider că metoda școlară actuală este total lipsită de atractivitate nefiind interactivă (în adevăratul sens al cuvântului) și fără posibilități reale de a dezvolta creativitatea umană în întregul ei.

 Limba(i) străină(e) cunoscută(e) – Engleza , Greaca.

Abilități și preocupări                                     

 • Cunoștințe și experiență în: operare PC, Windows, Linux, Mașini virtuale, IT (software, hardware, securitatea informației), web design, web developer, prelucrare și procesare video-audio.                               
 • Interes în cunoașterea legislației românești pornind de la Constituția României și până la legi care reglementează „interesul național”.                            
 • Activități civice: Grupul informal „Români Responsabili”, publicist și susținător al românismului în mediul virtual, membru în „Comitetului de inițiativă” al „Mișcării pentru Constituția României”.
 • Nu am făcut și nu fac parte din vreun partid. Convingerea mea este că, oricât de greu ar fi în România, se poate ajunge la democrație participativă. Doresc să fiu mereu un real activist civic pentru drepturile poporului suveran, în acest context consider important să susținem partidele care nu au participat la jefuirea de 23 de ani în măsura în care dovedesc că au planuri serioase de refacere a țării. Totodată accentuez necesitatea unei reale monitorizări a activității politice din România indiferent cine este alesul/aleșii poporului pentru că lipsa de informare reală a dus la dezastrul actual pe lângă toate celelalte motive cunoscute (influențe străine, trădare, corupție etc.).
 • Susțin:

  1. necesitatea refacerii comunităților socio-profesionale pe bresle și colaborarea între ele; unitatea poporului român se poate reface doar prin depășirea individualismului acerb și concepției greșite „Eu și familia mea.”; doar comunitățile mari pot rezista presiunilor și mai mari ale dușmanilor și jefuitorilor.
  2. regândirea activităților agricole, să se aibă în vedere permacultura (armonia între exploatarea agricolă și natură) .
  3. identitatea națională a românilor, ea avându-și originile în poporul dac.

Reclame

LASĂ UN RĂSPUNS

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s