EU CÂND VREAU SĂ FLUIER, FLUIER ! -SONDAJ

hora-unirii-iasi-gabriela-dobosCONFERINȚA NAȚIONALĂ A REZISTENȚEI ROMÂNEȘTI. AJUNGE CU PETIȚIILE PE INTERNET ! ROMÂNI IEȘIȚI LA LUMINĂ !

Este plin internetul de petiții, de strigăte pentru adevăr și dreptate, de informații despre hoții și trădătorii României. Este plin internetul de români sinceri care vor să lupte pentru țara lor, dar este plin și de dezinformare, manipulare, de anti-românism, de infiltrați din serviciile cunoscute și mai puțin cunoscute. De câțiva ani buni se duce această bătălie virtuală, iar cei care o fac în favoarea românilor ar cam trebui să fi ajuns la maturitatea necesară pentru a ieși din virtual în real. Unii o fac, însă destul de disparat, de anemic, tocmai pentru că încă nu s-a produs o întâlnire masivă a acestora în realitate, o întâlnire coerentă de lucru și organizare.

Vorbim despre posibilitatea de a ajunge la restul populației, la cei care nu au internet, la cei care încă nu au înțeles că stând lipiți de televizor nu primesc decât manipulare 100%, la cei care prea obosiți de minciuni și foame, de griji și de nevoi, nu mai realizează că doar ei își pot face dreptate. Noi internauții avem nevoie de ei, ei au nevoie de forța noastră de ai trezi, să îi smulgem din irealitatea. Nimeni și nimic nu poate schimba România decât noi românii uniți împotriva hoților și jefuitorilor care au pus stăpânire pe statul român.

FRAȚI ROMÂNI, NU VĂ FIE FRICĂ ! O VIAȚĂ AVEM, S-O TRĂIM CU DEMNITATE !

Dați mai departe acest apel, cine îl ia în serios este conștient că sacrificiul minim trebuie făcut, să ieșim la lumină uniți cât mai mulți. Românii oricât de manipulați ar fi, de prinși în capcana lui „Nu se mai poate face nimic.”, vor reacționa dacă sutele, miile de internauți vor ieși în realitate. Să ne organizăm coerent, să lăsăm orgoliile de o parte, să găsim soluții împreună pentru a ajunge informația la popor, să contracarăm atacul mass-mediei supuse sistemului care ne-a ocupat țara, să le arătăm românilor că „nu se poate” decât „dacă nu vrei”. „EU CÂND VREAU SĂ FLUIER, FLUIER !”

ASTA TREBUIE FĂCUT FĂRĂ OPRIRE, FĂRĂ EZITĂRI ! NICI UN RĂZBOI NU ESTE PIERDUT ATÂTA TIMP CÂT ULTIMUL SOLDAT SE AFLĂ PE LINIA FRONTULUI.

Noi internauții suntem ultima speranță reală a poporului român. Rezistența românească s-a concentrat aici, s-o transformăm în realitate într-o furtună a dreptății. Tinerii care sunt ținuți în lanțurile unei false libertăți, împinși la degradare morală și fizică, bărbații și femeile care suportă chinul de a nu înțelege ce li se întâmplă fiindcă forța sistemului îi ține legați de falsul „zonei de confort”, bătrânii care și-au pierdut speranța în forța generațiilor mai tinere de a face ceva pentru ei, pentru părinții și bunicii noștri. Toți aceștia sunt români, ei sunt România dar și noi. Știm, putem și vom face să fie unitate națională până la obținerea victoriei împotriva ocupanților României.

Propunem stabilirea unei date, cât mai curând posibil, și a unei locații unde să ne întâlnim pentru prima oară la „Conferința Rezistenței Românești”. Vom găsi împreună soluții, altfel nu se poate. Avem trei locuri unde vom desfășura consultarea celor care vor să participe activ la această acțiune. Am creat sondaje pe care le puteți găsi aici și la cele două link-uri de mai jos:

ROMÂN RESPONSABIL

EVENIMENT FACEBOOK „EU CÂND VREAU SĂ FLUIER, FLUIER !”

SONDAJ ÎN VEDEREA STABILIRII DATEI ȘI LOCAȚIEI CONFERINȚEI REZISTENȚEI ROMÂNEȘTI.

Reclame

2 gânduri despre „EU CÂND VREAU SĂ FLUIER, FLUIER ! -SONDAJ

  1. Nu e rea deloc această inițiativă.Eu am convingerea că cel mai bine ar fi să se structureze pe net câteva alternative la modul în care se gvernează acum țara.Dar clare, cu capitole, subcapitole, chestiuni punctuale.Ca să știe românul între cine să aleagă.Dau un singur exemplu: evaziunea fiscală, sport național la români.Ce va face CONCRET fiecare alternativă constituită într-o organizație.Indiferent cum se va numi ea. E, ce ziceți ?

  2. Pingback: EU CÂND VREAU SĂ FLUIER, FLUIER ! |

LASĂ UN RĂSPUNS

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s