Proiectul de revizuire a Constituției României al MCC a fost publicat în M.O.

3 comentarii


revolutia_romana_78407300În sfârșit ne-a fost publicată propunerea de revizuire a Constituției în M.O. nr. 294, partea I, de azi 23 mai 2013 începând cu  pagina 5 (http://www.monitoruloficial.ro). Singura reacție din presă, până la acest moment a fost cea a ediției online a site-ului de știri Hotnews. Așteptăm niște reacții la acest material în special din partea cetățenilor (presa are de obicei doar două căi în ceea ce ne privește, ori ignoră, ori critică…, cel mai adesea ignoră), după aceea vor veni și răspunsurile noastre, adresate atât autorilor articolului cât și comentatorilor.
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-14859568-grup-24-cetateni-initiat-modificarea-constitutiei-proiectul-prevede-nationalizarea-resurselor-naturale-nationalizarea-presei-votul-obligatoriu.htm

Reclame

3 gânduri despre „Proiectul de revizuire a Constituției României al MCC a fost publicat în M.O.

  1. Consider că adevărata Constituţie dezbătută cât se poate de clar, la „Naşul TV”, trebuie votată de toţi românii adevăraţi! Doar astfel ne vom salva de la pieire! Jefuitorii nu simt româneşte, aşa că sunt liberi să plece cât mai departe, ca să nu-i ajungă blestemele acestui pământ, stropit cu sângele a mii şi mii de Martiri ai Neamului Românesc, de-a lungul veacurilor!

  2. Cum ar fi daca in timpul unei votari poporul roman ar face greva si nu ar merge nimeni la votare , iar celor ce le este frica ar anula votul ?

  3. Hai sa incepem stringerea de semnaturi!

LASĂ UN RĂSPUNS

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s