PE 9 MAI 2013, TOȚI ROMÂNII ÎN PIAȚA CONSTITUȚIEI !

25 comentarii


MIȘCAREA pentru CONSTITUȚIA CETĂȚENILOR vă cheamă la BUCUREȘTI, în Piața Constituției, pe 9 MAI 2013 – orele 11:00. Să începem REFERENDUMUL pentru ELIBERAREA ROMÂNIEI chiar de ZIUA INDEPENDENȚEI !

MCC. Fluturas. Verso. 9.04.13 (1)

DE LA OPINCĂ LA VLĂDICĂ ? BA…DOAR, TOATĂ OPINCA !

1. Nu mai putem face nimic să scăpăm țara de nedreptate.
FALS !
Asta vor vlădicii să credem. Noi poporul trebuie să facem doar Unirea „opincă” cu „opincă”, din fiecare cătun până în capitală, și să spunem: A venit vremea să dați socoteală !

2. Nu avem pe cine să punem în loc.
FALS !
Oricare „opincă” poate face bine acestei țări acolo unde se pricepe. Nu s-a terminat valoarea poporului român la acești jefuitori ai neamului nostru, care ne țin sub dictatură prin rotație de 23 de ani și nu au alt avantaj decât tăcerea noastră.

3. Vor veni alții care vor fura la fel.
FALS !
România mai are multe de furat, dar după ce ăștia au furat pe față tot ce au putut (timp să le dăm…că fură și aerul) nu există „opincă” să nu miroasă hoțul. Scăpați de ei să ne vedem și apoi să păzim legea cu toții. Acum plătim prețul răbdării și nepăsării, acum înțelegem că de am fi făcut în fiecare zi o Adunare Națională nu ne-ar fi costat cât ne-a costat lipsa „opincii” de la fundul vlădicii.

4. Suntem ai nimănui, nimeni nu ne sare în ajutor.
FALS ȘI ADEVĂRAT !
Nu suntem ai nimănui. Suntem ai noștri, „opincile” să nu uite mirosul libertății prin unire…„Unde-s doi, puterea creşte/Şi duşmanul nu sporeşte!”.
Nimeni nu ne va sări în ajutor nici din afară și nici din țară. Doar tu „opincă” să pornești hotărât la fapte și vei vedea că nu ești singur. „Altul să pornească primul…” , doar pe dușmanul tău ajută !

5. Va fi mai bine dacă eu fac ceva pentru țara mea ?
ADEVĂRAT !
Dacă nu-ți mai pasă de țara ta și nu te gândești decât la tine, tu nu ești „opincă” ! Piei vlădică de aici și du-te pe pustii !

OPINCĂ DE EȘTI, TRECI LA FAPTE:

-NU CREDE CE SPUN VLĂDICII.
-CAUTĂ OPINCA DE LÂNGĂ TINE, APOI CĂUTAȚI ALTE OPINCI.
-NU TE GÂNDI SĂ OBȚII TU CEVA. GÂNDEȘTE-TE LA BINELE ÎNTREGULUI POPOR CĂCI TU FACI PARTE DIN EL, DACĂ POPORULUI ÎI ESTE BINE ȘI ȚIE ÎȚI VA FI BINE.
-NU DISPERA CĂ NU MAI APUCI ȘI TU DIN BINE. COPIII COPIILOR TĂI VOR FI MAI BINE.
-TU CE MAI AI DE PIERDUT ? RĂUL S-A FĂCUT. ACUM MAI RĂU DOAR BĂTRÂNEȚEA NEPUTINCIOASĂ CU HOȚII LA PUTERE POATE FI PENTRU TINE.

De acum, „opincă”, alege: MORT VIU SAU VIU PÂNĂ LA MOARTE !

MCC. Fluturas.Fata.9.04.13

Reclame

25 de gânduri despre „PE 9 MAI 2013, TOȚI ROMÂNII ÎN PIAȚA CONSTITUȚIEI !

 1. Pe 9 Mai 2013, in Piata Constitutiei din Romania, si in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau Basarabia, sa sarbatorim si Independenta de Stat a Romaniei, si sa manifestam pentru UNIREA TERITORIILOR FURATE DE LA ROMANIA !!

 2. Regiunile de dezvoltare nu trebuie sa existe in nici un fel.Nici ca structuri fara personalitate juridica pentru ca atunci politicienii isi vor trage bani fara raspundere.Trebuie dat bani judetelor in structura existenta astfel incit sa existe sansa urmarii cheltuielilor publice.

 3. Si daca sunt departe sunt alaturi de frati si surorile mele, CU SUFLET DE RUMAN(Dako-Ruman). Nemul RUMANESK(Dako-Rumanesc) este sfanta si mai presus dekat orice. Nu imi este rusine ca sunt RUMAN imi este rusine ca alti sunt Rumani. Cu credinta in Dumnezau vom fi mai multi mai
  puternici si vom reusi sa ne refacem Neamul si Patria Mama Rumania.

  • Felicitari Stane, Stanca, Stanculescu, sau cum vor fi fost numele inaintasilor tai, la care le-a fost schimbat numele sa nu mai fie romanesc. Asta la voi nu conteaza. Conteaza cum ganditi si simtiti, si sa fiti cat mai multi cu aceste simtaminte. Azi traim intr-o perioada a democratiei, a libertatii de gandire si exprimare, a unitatii celor ce doresc dreptate, pace si binele omenirii !

 4. am vorbim să vine mai mulţi pe data 9 la ora 11

 5. scz ca nu-ti raspund punctual insa doar te aprob ca ai dreptate.
  UN COMISAR ACUZĂ!
  Eu, Col.(r)de politie DIMA PETRICA, cetăţean român, vă acuz pe voi politicienii ce aţi condus România în ultimii 23 ani de următoarele fapte săvârşite împotriva României şi a poporului român:
  1. Aţi înşelat poporul spunând ca vreţi să îi oferiţi o viaţă mai bună. În fapt aţi vrut o viaţă mai bună doar pentru voi, pentru familiile voastre şi acoliţii voştri.
  2. Aţi furat miliarde de dolari din bugetul statului deturnând banii de la buget spre conturile firmelor voastre şi ale acoliţilor voştri.
  3. Aţi căpuşat vreme de 23 ani toate firmele de stat, distrugând întreaga economie de stat.
  4. Aţi încălcat drepturile omului făcând legi strâmbe ce v-au protejat pe voi, pe interlopi şi pe gangsterii ce vă înconjoară şi prin aceleaşi legi strâmbe aţi înrobit poporul.
  5. Aţi privat poporul de dreptul la o viaţă decentă, aţi dus o adevărată politică de genocid împotriva acestui popor prin distrugerea intenţionată a sistemului sanitar, prin privarea de asistenţă medicală, prin încurajarea migraţiei medicilor de valoare, prin lipsa de medicamente, prin desfiinţarea spitalelor.
  6. Aţi furat dreptul la o bătrâneţe decentă pensionarilor ce au muncit o viaţă şi şi-au plătit asigurările în mod corect.
  7. Aţi distrus toată industria românească aducând ţara intr-o prăpastie, fără şansa de a se mai ridica. Aţi distrus industria chimică, industria constructoare de maşini, industria navală, industria electrotehnică, industria de utilaj minier, industria extractivă, industria alimentara, TOT,TOT, TOT.
  8. Aţi distrus toată agricultura. România ajungând dintr-un mare exportator, un mare importator.
  9. Aţi distrus tot sistemul de irigaţii şi toate serele renumite ale României.
  10. Aţi distrus toate livezile şi fondul genetic de excepţie al pomiculturii româneşti.
  11. Aţi transformat România dintr-un mare exportator într-o societate de consum, într-un importator care nu mai produce mai nimic în ţară şi importă pînă şi cereale, legume şi fructe.
  12. Aţi distrus toată industria turistică a ţării aducând în ruină toate hotelurile şi staţiunile turistice înfloritoare pina în 1990, cu scopul de a va autoîmproprietării voi cu ele, pe preţuri de nimic.
  13. Aţi distrus tot sistemul economic privat înrobindu-l cu taxe care să vă asigure vouă bani pe care sa îi puteţi deturna din bugetul de stat.
  14. Aţi sufocat sistemul economic privat cu o birocraţie nemaiîntâlnită nicăieri pe planetă cu scopul de a da de lucru, salarii mari nejustificate unor funcţionari, unei caracatiţe clientelare imense.
  15. Aţi dat străinilor toate bogăţiile naturale ale ţării, bogăţii pe care străbunii noştri le-au apărat vreme de 2.000 de ani cu preţul vieţii.
  16. Aţi îndatorat această ţară cu peste 100 miliarde de euro fără să fi făcut absolut nimic pentru ţară cu aceşti bani.
  17. Aţi distrus învăţământul românesc care a ajuns în 23 de ani de pe primul loc în Europa, pe ultimul loc.
  18. Aţi favorizat aparitia, dezvoltarea si înmulţirea clanurilor interlope care terorizează oraşele ţării prin violenţă, furt, înşelătorie, jafuri, cămătărie, trafic de persoane, promiscuitate şi taxe de protecţie.
  19. Aţi batjocorit istoria acestei ţări impunând în şcoli o istorie mincinoasă ce murdăreşte trecutul acestui popor cu scopul de a-i fura sufletul, demnitatea, mândria si patriotismul.
  20. Aţi distrus cultura acestui popor prin subfinanţare şi dezinteres, încurajând proliferarea culturii de cârciumă şi de maidan, a manelelor şi a filmelor de proastă calitate.
  21. V-aţi făcut facultăţi private prin care stoarceţi de bani poporul ca să vindeţi aşa zise diplome, în realitate hârtii fără valoare unor tineri dezorientaţi care nu mai înţeleg nimic din principiile selecţiei pe bază de cunoştinţe şi valoare.
  22. Aţi făcut de ruşine numele ţării noastre, România fiind azi ruşinea Europei, iar românii cei mai dispreţuiţi cetăţeni din Europa.
  23. Aţi provocat cel mai mare exod din istoria acestei tari, aţi transformat românii în ultimul popor migrator al istoriei.
  24. I-aţi răpit unei întregi generaţii de copii dreptul la mamă, dreptul la tată, dreptul la familie prin plecarea părinţilor la munca în străinătate.
  25. Aţi defrişat pădurile ţării ca să le daţi pe mai nimic străinilor, îmbogăţind doar câţiva politicieni.
  26. Aţi înstrăinat tot sistemul bancar al ţării făcând din români slugi la străini.
  27. Aţi distrus tot comerţul românesc aducând în ţară marile hypermarketuri care au transformat sute de mii de mici întreprinzători români în sclavi de hypermarket.
  28. Aţi distrus cercetarea românească, una dintre cele mai competitive din lume în urmă cu 23 de ani.
  29. Aţi distrus un întreg sistem organizaţional care fusese construit cu mari sacrificii in epoca socialista.
  30. Aţi înstrăinat tot sistemul energetic atentând în acest fel în mod grav la suveranitatea ţării.
  31. Ati decimat armata romana, schilodind-o si transformind cadrele militare in someri, sclavi si muritori de foame intrucit acestia au fost pregatiti doar sa-si apere patria si poporul chiar cu pretul vietii, nestiind sa se descurce intr-o economie banditeasca pe care ati creat-o.
  32. Aţi făcut din România o ţară murdară şi poluată, după chipul şi asemănarea voastră.
  Pentru toate acestea va acuz de crimă împotriva poporului român şi cer organelor de stat îndreptăţite să treacă la anchetarea şi judecarea tuturor celor responsabili de cele mai sus arătate.
  În cazul în care organele de stat îndreptăţite nu vor dori sau nu vor putea să facă dreptate, noi poporul român ne rezervăm dreptul de a face toate demersurile necesare, astfel incit cei vinovati sa fie anchetati, judecati si condamnati.
  Numărătoarea inversă a început!
  Va bagati?

  • Imi permiteti sa dau un share la comentariul acesta? Cu sau fara numele dvs. Sunt total de acord, si ati pus degetul pe toate ranile. Desigur, ele sunt mai multe si mult mai adanci decat atat, dar poporul roman trebuie macar sa realizeze, sa inteleaga si sa accepte gravitatea acelor enumerate mai sus.

 6. maine iesim la ora 11 Piaţa Victoriei

 7. …lozincarii,….puterea noastra este numarul?…. cita ipocrizie .Puterea unei persoane sta in caracter pe care ti-l cladesti pe crezuri si idealuri .Pentru a scapa tara de hoti ii prea putin iar puterea pentru acest ,,prea putin,,nu sta in puterea numarului ci a persoanelor schimbate cu caracter inobilat .Asa ca inca un surogat

  ..

  • Am vrea să vedem acest „caracter înnobilat” și la dvs. Cele spuse aici cuprind durerea unui popor din care oameni ca dvs. se desprind „cu noblețe” dorind doar lipsa de reacție a românilor.

 8. dam o lovitura de stat ca pe 89

 9. Singura Constitutie a Cetateanului este CONSTITUTIA MONARHIEI, restul sunt egale cu zero.

 10. Stau de vorba doar cu cei care sustin MONARHIA CONSTITUTIONALA, restul sunt doar hoti si mincinosi.

  • buna. iti respect parerea, opinia dar majoritatea va decide intotdeauna.
   Paste fericit alaturi de cei dragai. Cu simpatie!

 11. Dragii mei eu nu pot sa vin pe data de 9 mai in Piata Constitutiei pentru ca locuiesc in Marea Britanie dar sunt cu tot sufletul alaturi de voi!

 12. Pingback: Naţionaliştii PE 9 MAI 2013, TOȚI ROMÂNII ÎN PIAȚA CONSTITUȚIEI ! | Naţionaliştii

 13. Ne este teama sa nu fie alta manipulare cum a fost si miscarea din piata UNiversitatii din iarna lui 2012 cand s-a fortat picarea unor hoti si venirea altor hoti la putere.

 14. Trebuie sa luptam pentru o Constitutie noua, a poporului, pentru popor. O noua Constitutie trebuie sa prevada si sa asigure suveranitatea si prosperitatea tarii si a poporului roman. Sa condamne aspru pe cei care atenteaza la securitatea tarii, la resursele sale vitale, la libertatea, viata demna si securitatea cetateanului. Dumnezeu sa va ajute !

  • Ce bine ai prins in citeva cuvinte. Asa este, avem nevoie de o constitutie a cetatenilor si nu una care sa serveasca interesele acestor haimanale care se prefac ca ne doresc binele insa urmaresc doar sa le fie lor bine si caracatitei cu care se tin la guvernare, la conducerea tarii…Haide-ti sa ne ridicam la lupta sa ne luam tara inapoi. Putem doar daca vom fi multi, foarte multi…Se tem doar de numarul mare al nostru care vom fi in strada si punem presiune, altfel nu medrge cu acesti derbedei, golani, haimanale, lichele, tradatori…

 15. super legile constitutia trebuiesc schimbate

 16. Această mişcare vizează şi pe cei mai mari HOŢI, care sînt popii ? Luptă ea pentru eliberarea ţării de popi ? Dacă DA, atunci sînt adeptul ei. Vizitaţi http://ateismulactiv.blogspot.ro/

  • Sufletul tau e mai negru decit iadul, fundamentul pe care bunicii si strabunicii si-au caldit casele pilne cu copii frumosii afost iubirea adusa de Dumnezeu in lume, romanii sunt oamenii curati sufleteste, si evlavoisii cind bunica mea imi vorbea despre Dumnezeu o priveam fascinata si credeam ca, chiar ea era o sfinta cu atita dragoste, exprima in cuvinte dragostea fata de Dumnezeu, tu cred ca esti unul dintre aceia care te-ai ratacit de restul turmei sau esti unul dintre aceia care formeaza grupul ocultei mondiale sau mesagerul lor. „Dumnezeu atit a vrut din iubire sa se nasca tot iubire doar atit ” nu-i baga pe totii popii in aceiasi oala ca mai sunt si cei care au ramas curati,iar subiectul acestei dezbateri era in esenta altul dar la tine este” un pic altfel cam asa unde dai si unde crapa ” !

LASĂ UN RĂSPUNS

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s