MITING ȘI MARȘ DE 1 MAI

2 comentarii


Mișcarea pentru Constituția Cetățenilor se alătură tuturor românilor care susțin și participă la mitingul din 1 MAI 2013 de la Piața Victoriei. Românii trebuie să ia atitudine și să înlăture politica de 23 de ani total antiromânească, total împotriva vieții, numai NOI putem aduce schimbarea !

ZIUA MUNCII

mcc emblema nouă

1 MAI

Reclame

2 gânduri despre „MITING ȘI MARȘ DE 1 MAI

  1. Consider ca ziua de 1 mai a fost gresit aleasa- avind in vedere ca: romanului azi ii place luxul si uita de fapt ca tara arde cum sa renunte el la gratar sau sa mearga la mare, sau munte asta e mincare bautura si tineretul „droguri” nu toti da multi caci cineva a avut grija sa tembelizeze poporul sa-i creze impresia ca-i merge bine si sa-i vinda toate resturile tocate si ei cred, important ” burta plina si-apoi mai vedem ce fac astia de sus cu noi ” rumega unii, pai cum sa mearga el la miting frate ti-ai gasit deh e mai bine sa calatoreasca el in strainatate si sa fie fudul dar o sa vina vremea ca o data nu o sa se mai intoarca „acasa” ci in tara tuturora care ne baga slugi ! Unde esti tu Tepes Doamne ? ca punind mina pe ei ,sa-i imparti in doua cete in smintiti si in misei ! Maria Sa Tepes Voda, lipseste acum in Romania !

  2. Ma voi bucura mult sa aflu de cat mai multe astfel de miscari populare care sa scape tara noastra natala de lichelele ce vor s-o distruga, iar pe noi sa ne desfiinteze ca natiune romana.
    Desteapta-te Romane!

LASĂ UN RĂSPUNS

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s