Romania zombizata !!! Dezvăluiri…

Scrie un comentariu


sad-men-breaking-upUn agent KGB ne explică situația din România într-un interviu dat cu mulți ani în urmă.
Este tot mai evident că ne confruntăm cu o repetare a scenariului de dinainte de 1989…Suntem puși în fața unui popor demoralizat care acceptă să fie dus la dispar
iție, nu din lașitate ci fiindcă s-a acționat asupra lui cu mijloace foarte sofisticate. Cei care v-ați trezit încercați să depășiți faza cu facebook … ieșiți la lumină. Lipsa de reacție este complicitate…

RAZBOI IDEOLOGIC! RAZBOI PSIHOLOGIC!

Cum se spala creierul unui popor? Procesul de spalare a creierelor se deruleaza foarte lent si se imparte in patru etape de baza:

1. DEMORALIZAREA: demoralizarea unei natiuni dureaza 15 – 20 de ani fiind vizata crearea unei noi generatii In Romania acest proces a inceput de dinainte de 1989 prin ascunderea adevarului despre resursele economice din acele timpuri, fapt care a dus la revolta din decembrie.

2. DESTABILIZAREA: 2 – 5 ani si se refera la: economia, relatiile externe si sistemul de aparare al tarii. Procesul de demoralizare a continuat dupa 1989 culminand cu cea de-a doua etapa, concretizata intre anii 1998 – 2002 cand a devenit clar ca atat economia cat si apararea tarii sunt distruse. 

3. CRIZA: necesita doar 6 saptamani ca o populatie sa fie adusa in pragul crizei. Acest tip de criza, urmeaza „crizei economice” fiind punctul culminant favorabil izbucnirii unei noi revolte. Din acest moment se creaza posibilitatea ca fortele straine sa-si definitiveze acapararea tarii. 

4. NORMALIZAREA : Normalizarea ce urmeaza crizei este etapa in care ocupatia conspirata devine ocupatie pe fata si orice reactie a poporului din acest moment este aproape inutila, fiindca fortele ocupante pot desfasura actiuni criminale in masa!

Unul din INSTRUMENTELE SUBVERSIVE din afara aparatului coordonator al inamicului sunt si activistii civici produsi de ocupant si care pe fondul aparitiei unor activisti reali se amesteca cu acestia si destrama orice miscare de reactie reala. 

Desi pare amenintator si chiar folositor ocupantului ca populatia sa se revolte este necesara aceasta revolta, numai ca momentul ales trebuie sa fie cel putin inaintea crizei finale. Daca acest lucru nu este posibil, pe fondul crizei finale in revolta manipulata de ocupant, cei care stiu adevarul despre aceste lucruri trebuie sa intoarca actiunea ocupantului in favoarea poporului. 

Cei care v-ați trezit încercați să depășiți faza cu facebook … ieșiți la lumină. 

Lipsa de reacție inseamna complicitate… 
POPORUL PROTESTEAZA: 
01.05. 2013 ora 11 in Piata Victoriei
09.05. 2013 ora 11 in Piata Constitutiei

Reclame

LASĂ UN RĂSPUNS

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s