VORBELE SE DUC, FAPTELE RĂMÂN !

Scrie un comentariu


eroiRevin cu finalul articolului precedent deoarece cred că a sosit timpul să trecem la fapte până nu vom regreta că am trăit degeaba pe pământ.

Am adăugat și niște detalii, care spun câte ceva despre ce cred eu despre viitorul pe care ar trebui să-l construim împreună și cum văd alții poporul în continuare supus unor „elite” care nu au dovedit nimic.

-NU CREDE CE SPUN VLĂDICII.
-CAUTĂ OPINCA DE LÂNGĂ TINE, APOI CĂUTAȚI ALTE OPINCI.
-NU TE GÂNDI SĂ OBȚII TU CEVA. GÂNDEȘTE-TE LA BINELE ÎNTREGULUI POPOR CĂCI TU FACI PARTE DIN EL, DACĂ POPORULUI ÎI ESTE BINE ȘI ȚIE ÎȚI
VA FI BINE.
-NU DISPERA CĂ NU MAI APUCI ȘI TU DIN BINE. COPIII COPIILOR TĂI VOR FI MAI BINE.
-TU CE MAI AI DE PIERDUT ? RĂUL S-A FĂCUT. ACUM MAI RĂU DOAR BĂTRÂNEȚEA NEPUTINCIOASĂ, CU HOȚII LA PUTERE, POATE FI PENTRU TINE.

Mut aici o intervenție pe care am avut în replică la comentariul domnului Andrei A. Andrei la această postare https://www.facebook.com/events/444404335593681/568350669865713/?comment_id=568353626532084&notif_t=event_mall_comment

<<Andrei A. Andrei: Multi dintre alesii nostri de astazi sunt, de fapt, „opinci”. Calitatea de „opinca” nu este o protectie intre a fi manipulat sau a ceda tentatiei lacomiei. In plus, poporul are nevoie de conducatori MAI CAPABILI decat media populara. Gasirea celor care sunt, simultan, mai capabili SI dedicati sa-i ajute pe cei mai putini capabili si apoi, promovarea acestora, astea sunt greutatile.>>

-Domnule Andrei A. Andrei, „opinca” nu înseamnă prostime ci înțelepciune, popor de-a-ntregul ce nu exclude pe nimeni atâta timp cât nu face parte dintre asupritori. „In plus, poporul are nevoie de conducatori MAI CAPABILI decat media populara.” Aș vrea să știu unde sunt acești „MAI CAPABILI” de 23 de ani ?

-„Opinca” – „Poporul” a salvat fundul vlădicilor luptând în războaie, dă de mâncare tuturor și naște acei minunați copii olimpici (care sunt net peste „media populară”) pe care îi îngroapă vlădicii în sărăcie…

-Și să știți că schimbarea adevărată numai prin numărul mare de „opinci” mai este posibilă, căci „capabilii” nu au nimic de dovedit, numai vorbe goale, teorii elitiste și la prima ofertă devin masoni și se supun ocultei.

-Poporul nu are nevoie de conducători ci de administratori, de gospodari, de iubitori de oameni. Atâta timp cât se vorbește despre persoane care vor să vină la „Putere”, să „Conducă”, nu este nimic altceva decât dorința acestora de a fi deasupra poporului și nu de a face ceva pentru el.

De acum, „opincă”, alege: MORT VIU SAU VIU PÂNĂ LA MOARTE !

Reclame

LASĂ UN RĂSPUNS

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s