ARTIȘTI ROMÂNI FIȚI ALĂTURI DE POPORUL VOSTRU !

Un comentariu


logo site muzica

„Există o rază de speranță și ea nu duce decât, ca în toate situațiile critice ale neamului, la omul simplu, fără pretenții, la marea masă, la adevăratul popor român… De aceea rugăm pe toți artiștii  din domeniul muzicii, dar și actorii sau românii cu talent în celelalte arte, să-și folosească harul în slujba trezirii acestui popor greu încercat prin înfometare, manipulare și care este izgonit din țara sa.”

Încerc, de mai bine de un an, să studiez pe viu ce anume ar mișca poporul român din inerția civică în care a fost adus de cumplitele hoarde de mercenari din mass media, de psihologii și sociologii aflați în simbria politicienilor…Am obținut câteva posibilități care se pare că duc la o revoluție în conștiința oamenilor, dar toate aceste soluții presupun, așa cum era și normal, un minim de persoane care să le pună în aplicare.

Văd cum „călăresc vitejește” fel și fel de personaje (din zona civică ong-istă sau la „negru”) pe cai de foc în „cauze” reale, care mai de care gata să se bată pentru importanța „cauzei” lui. Prea puțini sunt dispuși sau capabili să accepte că avem o singură cauză și că ea generează toate efectele numite mai apoi „cauze”. Iar dacă totuși mai sunt câțiva concentrați pe cauza unică, nici acolo nu lipsesc orgoliile, „măreția” ideilor personale, lupta pentru interese meschine și veșnicele infiltrări ale mercenarilor din sistem.

Există o rază de speranță și ea nu duce decât, ca în toate situațiile critice ale neamului, la omul simplu, fără pretenții, la marea masă, la adevăratul popor român. Greu de convins și aceștia că mai pot face ceva, deși numai ei mai pot schimba soarta țării. Nu mai repetăm de ce și cum și-au pierdut încrederea și speranța…O nouă încercare de a rupe bariera lui „Nu se mai poate face nimic.” ar fi acest apel la sufletul și sensibilitatea poporului. De aceea rugăm pe toți artiștii  din domeniul muzicii, dar și actorii sau românii cu talent în celelalte arte, să-și folosească harul în slujba trezirii acestui popor. Știm că mulți nici nu vor vrea să audă (pe principiul „Nu mai îmi dă nimeni contracte dacă fac asta…”) dar mai știm și că este imposibil să nu fie printre dumneavoastră unii care nu pot răbda la nesfârșit nedreptatea și care nu vor să fie complici prin tăcere la asasinarea poporului român. Lansăm evenimentul „Arta ta aduce dreptate !” o invitație și o rugăminte din suflet pentru oricine poate cânta, recita, interpreta, picta durerea acestui popor așa cum a mai fost și este ea. Să-i trezim poporului nostru conștiința strămoșilor care au luptat pentru noi. Din nou la luptă pentru viață, pentru dreptate.

afis arta

Este un act de curaj și o datorie față de sufletul nostru, al celor care nu ni l-am vândut, să facem orice posibil să schimbăm politica criminală din România. Pentru aceasta avem nevoie ca întreg poporul român să ia poziție, fiecare în localitatea lui și cât mai mulți pe reședința de județ, respectiv în capitală, să protestăm fără frică împotriva distrugerii și umilirii fiecăruia în parte și a întregului neam. Să facem ca acest protest artistic să nu înceteze decât odată cu rezolvarea problemei numărul UNU: În România politicienii aflați în funcții au obligația să asigure respectarea NIVELULUI DE TRAI : Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică și de protecție socială, de natură să asigure cetățenilor un nivel de trai decent.” art. 47 Constituția României. Dacă nivelul de trai nu este decent pentru peste 60% din populație cine ne poate opri să cerem și să forțăm schimbarea unui astfel de regim antiuman.

Români ieșiți din casă zi de zi și vorbiți despre nivelul de trai minim necesar pe care statul trebuie să-l asigure și pe care politicienii fac tot posibilul să-l transforme în avere pentru ei și distrugere pentru noi.

Reclame

Un gând despre „ARTIȘTI ROMÂNI FIȚI ALĂTURI DE POPORUL VOSTRU !

  1. Romanul nu mai stie decit sa se lase ingenunchiat si sa-si linga ranile provocate de cei care stau ca trintorii, pe canapele confortabile unde mai atipesc din cind in cind in tihna ca lor le merge bine, ei sunt doar preocupati cu gindurile citi „banii au pe conturii” caci unii au devenit putred de bogatii si aceia ar fi trebuit sa traiasca trei vietii sa stringa o asemenea avere si asta pentru ca noi poporul le-am permis trebuind demult sa ne spunem cuvintul si sa punem piciorul in prag, cei bogatii se lafaie chiar si Justitia a ajuns sa legalizeze coruptia luare de mita unde sa mai pomenit asa ceva , omul simplu nu poate plati taxele deja stabilite si costurile intretinerii la bloc sau alimentele necesare care sunt mult mai scumpe decit in Germania de ex, si intrebarea este cit cistiga un muncitor in Romania( 200 E net) si cit cistiga un muncitor in Germania (1000-1800 E net) este o gluma proasta si eu ma intreb cit mai pot romanii sa fie nepasatorii si sa nu aiba initiativa de a lua masurii impotriva a tot ceea ce ne-au furat tilharii care se perinda pe la putere . O NEDREPTATE CRUNTA INDREPTATA IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN !!!!! daca ii priviti pe polonezii care au dus-o choar mai rau decit noi si azi pot sa traiasca DECENT, noi romanii de ce nu avem dreptul sa traim decent ?

LASĂ UN RĂSPUNS

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s