Invitație la conferință de presă. JOI 25.04.2013, ORELE 11:00, București.

2 comentarii


MCC forumSubiectul conferinței: „Manifestația din 9 mai, din Piața Constituției, începutul Referendumului pentru Eliberarea României.”
Conferința de presă va avea loc în ziua de joi, 25.04.2013, orele 11:00, la Restaurantul „REGINA” din București, Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 32 (fostul cinematograf „LUMINA”).

Dintre temele conferinței vă semnalăm următoarele:
1. Cum va fi trecută puterea mediatică de sub controlul mogulilor în serviciul poporului.
2. Cum va fi trecută puterea financiară din propietatea oligarhilor în propietatea cetățenilor.
3. Cum poate fi reîntregită România?
4. Are nevoie România de regionalizare sau de capitalizare?

CF
Contact:
021 310 4623
0726 561 114
constitutiacetatenilor@gmail.com
https://mccsolidari.wordpress.com/
http://www.variantacojocaru.ro/

Reclame

2 gânduri despre „Invitație la conferință de presă. JOI 25.04.2013, ORELE 11:00, București.

  1. aici ai spus bine dar noi pe vremea lui Ceausescu am muncit si Dumineca, si tara a fost cu datorii 0000000000 intelegi ? daca am sti ca muncim pentru pruncii nostri am face-o si tu sa te gindesti ca romanul ar putea sa o „duca ca puiu in buda” cu bogatiile Roamniei si ca te mint ei ca nu mai este nimic ca au furat ei e abureala, pina nu disparii sacalii poti tu sa o uiti da ! ca aia au furat munca parintilor nostrii si au adus Romania la faliment ,au taiat existenta romanului la fier vechii si i-au pus pe ungurii la cirma tarii sa imparta Romania ca la poker ! Romani uniti-va Romani teziti-va !

  2. Nu mai dati vina pe unii si pe altii,vina este a noastra a tuturor.Toate acestea s-au intamplat din prea multa indiferenta,neglijenta si pasivitate.Ce am facut noi timp de 23 de ani de au avut ei timp sa vanda tara,nu cumva am stat relaxati,sau am fost ocupati cum sa furam si noi?T.oti romanii spun „asa-s romanii”.Sa dau un singur exemplu din cateva mii,ca sa va dati seama cine suntem,ce s-a intamplat la Galati acum cativa ani cand au fost inundati mari care au luat nu stiu cate case,au fost trimise ajutoare din toata tara(o treba foarte buna),s-au reconstruit casele in acelasi loc,ca nu au vrut pagubiti sa se mute si doi ani mai tarziu au venit iar inundatiile si le-au luat casele,pentru ca in 2 ani nu au putut sa participe la contruirea unui dig ca au fost ocupati care cum sa fure mai multe ajutoare si au aparut iar la tv plangand.Eu propun altceva,haideti sa facem ca nemtii dupa al 2-lea razboi mondial,sa muncim 5 zile pe saptamana pentru a ne intretine pe noi si pe familia noastra si a 6 -a zi pentru a ajuta pe alti sau pentru a contruii scoli,adaposturi,spitale, etc.Stiu ca nu e nimeni de acord,ca doar e mai usor sa scrii ” semnez”pe o retea de socializare decat sa muncesti o zi pe saptamana gratis.Niciodata nu suntem multumiti,daca nu ciocane Basescu la usa sa ne dea vreun ban,spunem ca nu ne-a dat nimic,dar daca ar ciocanii si ar da la toata lumea cadou cate 1,2 milioane am spune”decat un milion?”Am o itrebare pr toti romanii de la 45 de ani in sus,tinerii de la revolutie care va laudati astazi ca ati luptat,ca ati varsat sange pe ntru noi tinerii de astazi,la vremea aceea cand cereati „jos Ceausescu”,oare stiati ce cereati,sau vi s-a parut doar distractiv?A si inca ceva domnule colonel in rezerva de ploitie,in toata cariera dumneavoastra in politie, pana sa ajungeti in rezerva,nu ati luat niciodata mita,fie ea cat de mica?Va rog sa raspundeti sincer ca un cetatean serios si model pentru alti,asa cu ar trebuii sa fiti?

LASĂ UN RĂSPUNS

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s