DE LA OPINCĂ LA VLĂDICĂ ? BA…DOAR, TOATĂ OPINCA !

Scrie un comentariu


opinciCum vlădicii nu mai sunt parte a acestui popor, lucrând numai împotriva lui, aici va sta vorba că toți care simt asuprirea suntem „opinci”. Nu despre cine ești ca studii, capacitate sau alte calități merge vorba…ci despre cât de asuprit te simți și cum va trebui să accepți că tu, „opinca”, te poți salva numai alături de toată „opinca” neamului din care faci parte.

1. Nu mai putem face nimic să scăpăm țara de nedreptate.
FALS !
Asta vor vlădicii să credem. Noi poporul trebuie să facem doar Unirea „opincă” cu „opincă”, din fiecare cătun până în capitală, și să spunem: A venit vremea să dați socoteală !

2. Nu avem pe cine să punem în loc.
FALS !
Oricare „opincă” poate face bine acestei țări acolo unde se pricepe. Nu s-a terminat valoarea poporului român la acești jefuitori ai neamului nostru, care ne țin sub dictatură prin rotație de 23 de ani și nu au alt avantaj decât tăcerea noastră.

3. Vor veni alții care vor fura la fel.
FALS !
România mai are multe de furat, dar după ce ăștia au furat pe față tot ce au putut (timp să le dăm…că fură și aerul) nu există „opincă” să nu miroasă hoțul. Scăpați de ei să ne vedem și apoi să păzim legea cu toții. Acum plătim prețul răbdării și nepăsării, acum înțelegem că de am fi făcut în fiecare zi o Adunare Națională nu ne-ar fi costat cât ne-a costat lipsa „opincii” de la fundul vlădicii.

4. Suntem ai nimănui, nimeni nu ne sare în ajutor.
FALS ȘI ADEVĂRAT !
Nu suntem ai nimănui. Suntem ai noștri, „opincile” să nu uite mirosul libertății prin unire…„Unde-s doi, puterea creşte/Şi duşmanul nu sporeşte!”.
Nimeni nu ne va sări în ajutor nici din afară și nici din țară. Doar tu „opincă” să pornești hotărât la fapte și vei vedea că nu ești singur. „Altul să pornească primul…” , doar pe dușmanul tău ajută !

5. Va fi mai bine dacă eu fac ceva pentru țara mea ?
ADEVĂRAT !

Dacă nu-ți mai pasă de țara ta și nu te gândești decât la tine, tu nu ești „opincă” ! Piei vlădică de aici și du-te pe pustii ! OPINCĂ DE EȘTI, TRECI LA FAPTE:

  • NU CREDE CE SPUN VLĂDICII.
  • CAUTĂ OPINCA DE LÂNGĂ TINE, APOI CĂUTAȚI ALTE OPINCI.
  • NU TE GÂNDI SĂ OBȚII TU CEVA. GÂNDEȘTE-TE LA BINELE ÎNTREGULUI POPOR CĂCI TU FACI PARTE DIN EL, DACĂ POPORULUI ÎI ESTE BINE ȘI ȚIE ÎȚI VA FI BINE.
  • NU DISPERA CĂ NU MAI APUCI ȘI TU DIN BINE. COPIII COPIILOR TĂI VOR FI MAI BINE.
  • TU CE MAI AI DE PIERDUT ? RĂUL S-A FĂCUT. ACUM MAI RĂU DOAR BĂTRÂNEȚEA NEPUTINCIOASĂ CU HOȚII LA PUTERE POATE FI PENTRU TINE.

De acum, „opincă”, alege: MORT VIU SAU VIU PÂNĂ LA MOARTE !

Reclame

LASĂ UN RĂSPUNS

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s