Radu Golban: „Datoria Germaniei nu s-a prescris în octombrie”

3 comentarii


3. DATORIIFeţele cenzurii

” Nu ştiu dacă cenzura poate fi împărţită în activă şi pasivă. Nu mi s-a interzis să îmi exprim ideile în Parlamentul European, dar din moment ce presa nu prezintă absolut nimic despre acest eveniment ne arată că formatorii de opinie sau agenţii – pentru că serviciile au oameni în redacţii – au impus ca acest subiect să fie îngropat într-un val al tăcerii tocmai pentru a evita resuscitarea subiectului şi eventuale tensiuni cu Germania. Aceasta este datoria lor. Astfel îmi explic de ce invitaţiile trimise la toate agenţiile de presă şi la zeci şi sute de jurnalişti, inclusiv la publicaţiile din Germania şi din România, au lipsit.”, ne-a declarat Radu Golban. În tot holul clădirii şi la intrarea în sală au fost puse afişe. Însă, la nici zece minute după ce timpul alocat dezbaterii a expirat, pereţii erau „curaţi”. „Am intenţionat să iau, la plecare, un afiş ca amintire: nu mai exista niciunul. Trebuia să merg la aeroport, mă grăbeam, am căutat şi eu şi organizatorii, dar nu am mai găsit nici urmă de afiş”, îşi aduce aminte Radu Golban. Citește tot articolul aici… Vezi și materialul: REFUZUL DE A RECUPERA DATORIILE CĂTRE ROMÂNIA=TRĂDARE !

Reclame

3 gânduri despre „Radu Golban: „Datoria Germaniei nu s-a prescris în octombrie”

  1. problema e simpla ar trebui un singur guvern pe Terra,o singura moneda,aceleasi legi. e inuman sa te nasti bogat sau sarac. rasa umana la tehnologia la care am ajuns poate face un singur guvern pe Terra care sa exploateze resursele naturale in mod normal fara sa mai existe asasini economici care sa desfiinteze tari.pretul platit in razboaie,terorism si crime este facut tot de oamenii de rind.monstri care devin din rindul oamenilor sint motivul saraciei,lipsei de educatie. daca un copil ar fi educat si ar avea aceleasi drepturi pe Terra indiferent de tara in care sa nascut nu ar mai exista razboie. in timp ce noi ne urim intre noi cei care vind arme stau si trag beneficiile,deci divide et impera functioneaza. cit timp sa mai sufere rasa umana la tehnologia la care avem acum acces ca sa ne dam seama ca pur si simplu sintem egali toti in momentul in care ne nastem indiferent de tara in care ne-am nascut.

    • Același lucru îl spun și adepții NWO (noua orânduire mondială) declarațiile sunt una…intențiile din spate altele. Ar fi bine dacă ne-am ocupa de țara noastră serios înainte să emitem pretenții de globalizare.

    • Tu pe ce planeta traiesti tu desteptaciune? exact guvernul global de pe terra inrobeste popoare „AZI” si le-au adus la sapa de lemn si mai apoi guvernul tau ucide cu cianurile si gaz de sist, iar tot ei sunt cei care vor robotiza totul pina si vinzatorii din magazine or sa-i inlocuiasca cu benzii si automate de plata electronice atunci tu si multi altii trebuie sa dispara de pe suprafata pamintului mai citeste si vezi ca au de gind ca populatia globului sa fie redusa cu aprox. 50% dar tu esti poate una de-a lor, Doamne Ajuta sa te trezesti.
      Caci asa cum ne-a fost prescris in Sciptura se implineste iar tu esti una dintre cei marcatii cu semnul fiareid aca esti adeptul lor. E inuman ca cineva sa distruga toate minunatiile pamintului si sa schimbe legile lui Dumnezeu . Iar tu cinta la alta masa balivernele tale sau esti travestit ca si aia tot satanei apartin. Ja la benga cu tine.

LASĂ UN RĂSPUNS

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s