PONTA ȘI BĂSESCU AU MERS TOT TIMPUL MÂNĂ ÎN MÂNĂ…

3 comentarii


PONTA ȘI BĂSE-105micaCine este „Misteriosul” Iulian Herţanu, afaceristul din casa mamei lui Ponta ? 

(Material preluat din „România liberă”)

„Victor Ponta a crescut în Bucureşti, într-un apartament de pe Bulevardul Dinicu Golescu, vizavi de Ministerul Transporturilor, lângă Gara de Nord. La adresa de domiciliu, care s-a regăsit multă vreme în buletinul actualului premier, au locuit şi mama acestuia, Cornelia Naum, precum şi sora, Ponta N. Alexandra Florina. La un moment dat, Ponta Alexandra Florina a renunţat la numele de fată, probabil în urma căsătoriei, devenind Herţanu N. Alexandra Florina. În acelaşi timp, la adresa respectivă a mai apărut un locatar, Herţanu Iulian Cristian, originar din Iaşi, un tânăr de aceeaşi vârstă cu sora lui Victor Ponta. Intrarea în scenă a lui Iulian Herţanu, cel despre care toate indiciile arată că ar fi cumnatul lui Ponta, a însemnat totodată şi cooptarea acestuia în firma Herţanu Projects SRL. În această companie mama premierului avea 5%, iar Iulian Herţanu 95%. Sediul social al firmei era chiar acasă la familia Ponta. Ulterior, Iulian Herţanu a devenit acţionar cu 60% şi la o altă firmă, SC GROSSMANN ENGINEERING GROUP SRL.

După intrarea lui Iulian Herţanu în acţionariatul firmei Grossmann Engineering Group, cifra de afaceri s-a dublat, chiar triplat în anumiţi ani.Din 2007 până acum, această companie a beneficiat de zeci de contracte cu statul român, finanţate fie din bugetele instituţiilor publice, fie din bani europeni.”

Nu ne mai rămâne decât să facem trimitere la un alt material mai vechi de al nostru: „AR FI POSIBIL CA BĂSESCU SĂ AIBĂ O ÎNȚELEGERE SECRETĂ CU PONTA ?” Citiți, recitiți și puneți-vă o întrebare simplă: Mai este nevoie de dovezi pentru un lucru atât de evident? NE DISTRUG PE FAȚĂ DE 23 DE ANI ȘI SINGURA MODALITATE DE A-I OPRI ESTE NUMĂRUL NOSTRU CÂT MAI MARE, UNIȚI, FĂRĂ ORGOLII. 

Reclame

3 gânduri despre „PONTA ȘI BĂSESCU AU MERS TOT TIMPUL MÂNĂ ÎN MÂNĂ…

  1. cred ca l ar jupui daca ar fi adevarat de aia zic ca e minciuna, dar ai dozevi sau zici asa sa vezi ce impact are asupra lumi?

LASĂ UN RĂSPUNS

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s