E VECHE, DAR „BUNĂ”… SĂ VINĂ AMERICANII ! BA NU, SĂ VINĂ RUȘII !

2 comentarii


ROM ADEV bocancStop !!!! Nu vă repeziți. Nu sunt filoamerican și nici filorus, filoafrican sau mai știu eu ce filo…sunt doar român neaoș. Dar, frați români, ne-am tânguit unii ani buni „Să vină americanii !”, „Și cu asta ce-am făcut?!” . Au ajuns unii, în bezmetica dorință-credință că alții ne vor salva, să cerșească „Să vină rușii !”…„Davai ceas, davai palton!”, dar ăștia nu intră pe ușa din față niciodată…Tot „certându-ne” pe cine să „aducem” să ne „salveze” și tot lovindu-ne de „vorbele” marelui Constantin Tănase, ajungem să „descoperim” de fiecare dată că un compromis nu duce la nimic altceva decât la iluzii care ne costă lucruri reale: suveranitatea, libertatea, avuția națională, neamul și viitorul copiilor copiilor noștri…

Nu am să vă povestesc eu aici lucruri din istorie și din prezent pe care majoritatea le știți. Eu nu dețin adevărul absolut și am de învățat lucruri noi până când ce o să mă car de prin viața asta, dar pot să pun câteva întrebări și să vă atrag atenția că se fuge zilnic de „subiect”.

  1. Aveți dubii în ceea ce privește existența unei singure cauze care a generat toate necazurile României, toate efectele pe care le confundăm cu a fi o cauză parte ?
  2. Dacă nu aveți sau dacă aveți dubii, credeți că această cauză poate fi oprită să genereze efecte doar prin atacarea lor ?
  3. Unitatea românilor demonstrată prin participarea la diverse proteste și petiții, pentru „combaterea” efectelor, nu ar da mai bune rezultate dacă s-ar concentra numai pe cauză ?
  4. „Cauza legitimă”, specificată în legea siguranței naționale, nu vă spune nimic ?
  5. Dacă tot „ne plac americanii” de ce nu ne folosim de celebrul citat din „Declarația de Independență” a SUA : „Că atunci când orice Formă de Guvernare devine distructivă acestor scopuri, este DREPTUL POPORULUI de a o modifica sau elimina, și să instituie o nouă Guvernare, stabilindu-i fundația pe astfel de principii și organizându-i puterile în asemenea formă, încât să le pară lor cel mai probabil să producă Siguranță și Fericire.” ?
  6. Dacă tot „ne plac rușii” de ce să nu acceptăm că (și dacă este o făcătură) nu ne-ar strica să auzim un singur om de stat în România parafrazând : „În România trăiește poporul român, cetățenii români trebuie să-și iubească țara și s-o cinstească, cine nu face asta să părăsească teritoriul României chiar acum!” ? (n.r. Păi ce este așa ușor să renunți la muls o țară…cum să plece, mai bine ne spun ei cum să fim sclavi docili. Ce este aia revoltă legitimă? Auziți băi românilor stați în/sub banca voastră! – și cu asta am rezumat aproape toate replicile ce vor urma ca răspuns la afirmarea iubirii de țară și de neam.)

Statul de drept este forma organizată de administrare a țării și nu DICTATORUL poporului suveran. Dacă simțim, de 23 de ani, pe pielea noastră că nici o lege nu mai este respectată de oligarhii înțepeniți în aparatele de stat cine ne poate interzice și cum (?) să declarăm „cauza legitimă” a poporului constituită. Referendumurile sunt un fel de circ la mâna lor, alegerile limitează posibilitatea de a candida dacă nu ești prin partidul stat (caracatița de partide a FSN-ului), politicienii nu respectă nici o lege și mai ales nu respectă Constituția României ARTICOLUL 47:
(1) Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică și de protecție socială, de natură să asigure cetățenilor un nivel de trai decent.

CAUZA LEGITIMĂ A POPORULUI ROMÂN ESTE ÎNDEPLINITĂ ! CINE NI SE OPUNE ESTE TRĂDĂTOR, COMPLICE SAU PUR ȘI SIMPLU MERCENAR.

ÎN 1989 S-A DAT O LOVITURĂ DE STAT NUMITĂ „REVOLUȚIE”…

CINE A STABILIT ATUNCI DACĂ ESTE VOINȚA POPORULUI?!

ACUM POPORUL AFLAT SUB DICTATURA ACELEI LOVITURI DE STAT SĂ CEARĂ, PENTRU CĂ ESTE LEGITIM ȘI LEGAL, PRIN PROTEST MASIV „ELIBERAREA ROMÂNIEI DE SUB DICTATURĂ” !

ACEASTA ESTE CAUZA LEGITIMĂ DE CARE SE VORBEȘTE ÎN TOATE LEGILE ȘI LIMBILE PĂMÂNTULUI.

CINE NE POATE OPRI DECÂT MOARTEA ?

CINE NE VA IERTA DACĂ RĂMÂNEM COMPLICI PRIN TĂCERE ?

Legea nr. 51/1991 privind siguranta nationala a Romaniei

Art. 4.
Prevederile art. 3 nu pot fi interpretate sau folosite in scopul restringerii sau interzicerii dreptului de aparare a unei cauze legitime, de manifestare a unui protest sau dezacord ideologic, politic, religios ori de alta natura, garantate prin Constitutie sau legi. Nici o persoana nu poate fi urmarita pentru exprimarea libera a opiniilor sale politice si nu poate face obiectul unei imixtiuni in viata sa particulara, in familia sa, in domeniul sau proprietatile sale ori in corespondenta sau comunicatii, nici al unor atingeri ale onoarei sau reputatiei sale, daca nu savirseste vreuna din faptele ce constituie, potrivit prezentei legi, o amenintare la adresa sigurantei nationale. http://www.sie.ro/Legi/51.html

salvarea unitate nationala

Reclame

2 gânduri despre „E VECHE, DAR „BUNĂ”… SĂ VINĂ AMERICANII ! BA NU, SĂ VINĂ RUȘII !

  1. Eu sunt un revolutionar din 89 si sunt de acord cu tot ce spuneti si faceti Eu nu am dat nici o lovitura de stat. Asa am fost si noi cum sunteti voi acum si ne am riscat vietile atunci pt libertate si pentru un trai mai bun Nimeni dintre noi cei adevarati nu a crezut ca se va intampla aceasta si ca tara va ajunge vanduta si poporul distrus Am fost mintiti si furati dezorganizati ,cu multi revolutionari falsi si corupti,Cu o clasa politica care si au urmarit propriile interese calcand in picioare amintirea celor morti in 89,si principiile umanitatii, Eu am iesit atunci pt libertate si pentru un trai mai bun Nu trebuia distrus nimic iar legislatia era foarte buna. Doar granitele trebuiau deschise sa iesim sa vedem ca afara nu sunt cainii cu colacii in coada ca in filmele care le vizionam in secret pe un video inchiriat. Lovitura de stat a fost facuta cu ajutorul curajului si sacrificiului nostru pentru dorinta de libertate si un trai mai bun. Eu va sunt alaturi daca ma acceptati.Iar daca ma condamnati tot alaturi va sunt si mi accept criticile si condamnarea voastra pt ca nu am facut mai mult

  2. Pingback: UPDATE – CINE ÎI MANIPULEAZĂ PE PROTESTARI ? DE CE NU CER SPRIJINUL ȘI UNITATEA CU TOT POPORUL ROMÂN ? TOȚI SUFERIM ȘI NUMAI SOLIDARITATEA NE VA ADUCE CÂȘTIG DE CAUZĂ ! „PONTA MURIM DE FOAME ! ASTA-I ȚARA TA ?” – PROTEST LA PALAT

LASĂ UN RĂSPUNS

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s