ÎNCĂ O DATĂ MASS-MEDIA DOVEDEȘTE CĂ ESTE ASERVITĂ POLITICIENILOR, POLITICIENII CORPORAȚIILOR, CORPORAȚIILE DICTATORILOR MONDIALI…

Scrie un comentariu


gs primele impresii4 aprilie 2013 – Ziua Naţională împotriva exploatării gazelor de şist prin fracturare hidraulică.

ROMÂNIA, TREZEȘTE-TE!
SUNT ATÂTEA DE FĂCUT ȘI TE-AI RĂTĂCIT.
ROMÂNIA, TREZEȘTE-TE !
POLITICIENII NE TOT FURĂ ȘI AM SĂRĂCIT.

După primele semnale au fost proteste în mai multe localități din țară, chiar dacă nu așa cum ne doream după ce am dus o campanie de informare de aproape o lună pe internet și prin distribuire directă de materiale informative. Nu s-au înghesuit românii fiindcă:

  1. Partea gravă (criminală) a acestui tip de exploatare este minimalizată continuu sau ignorată de către televiziuni și alte mijloace de informare, populația țării habar nu are ce se întâmplă cu adevărat ;
  2. Aproape toate declarațiile politice despre aceste proteste ridiculizează importanța lor (Ponta despre protestatari:„unele [grupuri] ecologiste, altele religioase, o combinație extrem de interesantă…);
  3. Firmele străine (corporațiile) cu sprijinul serviciilor secrete ale marilor puteri au încălecat politicienii din România și prin trădarea acestora este posibil dezastrul continuu de 23 de ani;
  4. Corporațiile sunt vârful brațelor caracatiței financiare mondiale numite FMI, BANCA MONDIALĂ, BANCA CENTRALĂ EUROPEANĂ, BANCA EUROPEANĂ PENTRU RECONSTRUCȚIE ȘI DEZVOLTARE etc. Grupul Bilderberg este creierul caracatiței financiare criminale, Mugur Isărescu este membru al Clubului de la Roma care se subordonează direct acestui grup.

ÎNCĂ O DATĂ MASS-MEDIA TACE…

Nu ne rămâne decât să continuăm lupta de informare a populației cât mai direct. Internetul este un canal bun, însă insuficient. Sperăm să reușim să găsim cele mai bune soluții pentru dezvăluirea adevărului către popor și formarea unei unități naționale împotriva trădătorilor și exploatatorilor care fac prăpăd în România. Poporul suveran trebuie să aibă ultimul cuvânt de spus chiar dacă manipulatorii criminali ne tot bagă în cap că nu le putem face nimic. Atâta timp cât sunt oameni care știu adevărul (și sunt din ce în ce mai mulți) frontul de luptă împotriva hoților devine tot mai puternic. Fără unitate nu se poate, iar „nu se poate” există doar când nu vrem să facem ceva…Românii au început să înțeleagă că: Să ții capul în nisip nu te salvează de jupuirea pielii !

O CURIOZITATE SAU INFILTRARE ?!

În București la protestul amintit forțele de ordine au fost prezente doar prin câțiva polițiști (6-8 foarte tineri), jandarmeria a trimis la vedere doar 4 militari care au stat la 200 de metri de manifestanți. Știm deja cu toții că până și cele mai anemice proteste de 40-50 de persoane au fost mereu înconjurate de jandarmi. Pe 4 aprilie la acest protest unde s-a scandat, de către aproximativ 500 de români, împotriva hoților din politică absența jandarmeriei ne-a bucurat pentru început, dar semnele de întrebare, logice, au apărut imediat.

  1. Cine a obținut și de ce de la împărăție „mila” de a fi scutiți de prezența jandarmilor?! Aceste persoane care pot așa ceva sunt printre noi și au trecere mare la hoții României căci niciodată nu s-a mai pomenit să nu fie la un protest mai puțin de 1 jandarm la 10 protestatari. Culmea primarul Oprescu a fost împotriva acestui protest și totuși nimeni nu a intervenit.
  2. Un hoț din politică a fost prezent (nu dăm nume pentru că este reclamă gratuită) și oamenii l-au huiduit. Nici un organ de ordine nu a intervenit, în schimb câțiva protestatari de la diverse organizații au ținut cu tot dinadinsul să ne demonstreze cum se face jocul puterii din barca sclavilor…L-au „înghesuit” pe cel amintit pentru al scoate în evidență și deși păreau dușmani ochiul limpede a surprins contrariul.
  3. S-a evitat scandarea „Unitate Națională” preferându-se doar unitate…Cu cine unitate, dacă nu cu poporul, cu națiunea?! Mai sunt și alte semnale dubioase ale infiltrărilor și scopurilor ascunse ale unora în acest protest, însă le păstrăm pentru analiză și contracarare.

ROMÂNIA TREZEȘTE-TE ! 

Va urma…

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Reclame

LASĂ UN RĂSPUNS

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s