EU CÂND VREAU SĂ FLUIER, FLUIER !

6 comentarii


hora-unirii-iasi-gabriela-dobosCONFERINȚA NAȚIONALĂ A REZISTENȚEI ROMÂNEȘTI. AJUNGE CU PETIȚIILE PE INTERNET ! ROMÂNI IEȘIȚI LA LUMINĂ !

Este plin internetul de petiții, de strigăte pentru adevăr și dreptate, de informații despre hoții și trădătorii României. Este plin internetul de români sinceri care vor să lupte pentru țara lor, dar este plin și de dezinformare, manipulare, de anti-românism, de infiltrați din serviciile cunoscute și mai puțin cunoscute. De câțiva ani buni se duce această bătălie virtuală, iar cei care o fac în favoarea românilor ar cam trebui să fi ajuns la maturitatea necesară pentru a ieși din virtual în real. Unii o fac, însă destul de disparat, de anemic, tocmai pentru că încă nu s-a produs o întâlnire masivă a acestora în realitate, o întâlnire coerentă de lucru și organizare.

Vorbim despre posibilitatea de a ajunge la restul populației, la cei care nu au internet, la cei care încă nu au înțeles că stând lipiți de televizor nu primesc decât manipulare 100%, la cei care prea obosiți de minciuni și foame, de griji și de nevoi, nu mai realizează că doar ei își pot face dreptate. Noi internauții avem nevoie de ei, ei au nevoie de forța noastră de ai trezi, să îi smulgem din irealitatea. Nimeni și nimic nu poate schimba România decât noi românii uniți împotriva hoților și jefuitorilor care au pus stăpânire pe statul român.

FRAȚI ROMÂNI, NU VĂ FIE FRICĂ ! O VIAȚĂ AVEM, S-O TRĂIM CU DEMNITATE !

Dați mai departe acest apel, cine îl ia în serios este conștient că sacrificiul minim trebuie făcut, să ieșim la lumină uniți cât mai mulți. Românii oricât de manipulați ar fi, de prinși în capcana lui „Nu se mai poate face nimic.”, vor reacționa dacă sutele, miile de internauți vor ieși în realitate. Să ne organizăm coerent, să lăsăm orgoliile de o parte, să găsim soluții împreună pentru a ajunge informația la popor, să contracarăm atacul mass-mediei supuse sistemului care ne-a ocupat țara, să le arătăm românilor că „nu se poate” decât „dacă nu vrei”. „EU CÂND VREAU SĂ FLUIER, FLUIER !”

ASTA TREBUIE FĂCUT FĂRĂ OPRIRE, FĂRĂ EZITĂRI ! NICI UN RĂZBOI NU ESTE PIERDUT ATÂTA TIMP CÂT ULTIMUL SOLDAT SE AFLĂ PE LINIA FRONTULUI.

Noi internauții suntem ultima speranță reală a poporului român. Rezistența românească s-a concentrat aici, s-o transformăm în realitate într-o furtună a dreptății. Tinerii care sunt ținuți în lanțurile unei false libertăți, împinși la degradare morală și fizică, bărbații și femeile care suportă chinul de a nu înțelege ce li se întâmplă fiindcă forța sistemului îi ține legați de falsul „zonei de confort”, bătrânii care și-au pierdut speranța în forța generațiilor mai tinere de a face ceva pentru ei, pentru părinții și bunicii noștri. Toți aceștia sunt români, ei sunt România dar și noi. Știm, putem și vom face să fie unitate națională până la obținerea victoriei împotriva ocupanților României.

Propunem stabilirea unei date, cât mai curând posibil, și a unei locații unde să ne întâlnim pentru prima oară la „Conferința Rezistenței Românești”. Vom găsi împreună soluții, altfel nu se poate. Avem trei locuri unde vom desfășura consultarea celor care vor să participe activ la această acțiune. Am creat sondaje pe care le puteți găsi aici:

CONFERINȚA REZISTENȚEI ROMÂNEȘTI -SONDAJ

ROMÂN RESPONSABIL

EVENIMENT FACEBOOK „EU CÂND VREAU SĂ FLUIER, FLUIER !”

MIȘCAREA pentru CONSTITUȚIA CETĂȚENILORconferința

Reclame

6 gânduri despre „EU CÂND VREAU SĂ FLUIER, FLUIER !

 1. Bravo Romanii !!!!

 2. VENITI ROMANI DE PRETUTINDENI

  Veniti romani la arme, copii de pretutindeni
  Romani cu sange rece ce ati plecat in lume
  Acasa i multa jale, spitale au inchis
  Iar jugul saraciri parintii ne au atins

  Ei sunt batrani sarmanii, putere nu mai au…
  Copiii lor plecati departe de hotar
  Se uita cu durere si jale catre tara
  Cum guvernantii nostri o vand la imbulzeala

  Veniti romani la arme…!! Noi tara sa scapam
  De lepra politruca, pe hoti sa i ingropam
  Iar daca o fi sa fie cu viata sa platim,
  Si sa murim cu zile caci tara ne o iubim,
  Nu suntem noi cei primii, nici ultimii vom fi
  Dar linistea eterna in suflete-ar domni

  10 aprilie 2013 Nicu Dumitru Caruceriu

 3. Vom iesii sa starpim hidra protejata !

  Inalta Curte

  Trei umbre urăte de viaţă hidoasă. Piedestalul era murdar de suflete rănite, iar cuvântul încearcă să repare zile furate. Zadarnică încercare. Sacul era fără fund şi-n adâncul său, adăpostea o lume-ntoarsă. O mână se bălăgănea, drept balanţă mortuară, pe-o mască vânătă de frigul vidului, negru şi urât. Semaforul dreptăţii, a înţepenit cu limbile sale în umbre pe cazanul satanic. Buzule sale întoarse, erau date cu roşul curvelor de stradă, ţinând pretinsa dreptate în mână. Flăcările nu luminau cu întuneric, decât drumuri fără sens. Ziua începuse cu lungi şiruri de dricuri, satanice, ce aşteptau să intre în clădirea monstruoasă. Intrau cu chipuri de ceară ce duceau mortea-n lumea aşteptării, visului de mâine. De pe pereţii încăperilor, fugise viaţa. Erau zugrăvite fără lumină. Devenise mormite. La capătul coşciugelor înşirate, stăteau pe piedestalul morţii, grămeze de monezi înşiruite–n stive. Bătrăneţea gârbovită, număra anii omenilor furaţi, în lucirea înşelătoare a galbenului ce nu era real, decât prin închipuire. Mintea nu poate cuprinde, scârba adunăturii din clădire. Ploua cu lacrimi şi dreptatea umbla îmbrăcată-n zdrenţe.

  La capătul unui hău, unul manipula cu-n ecran în mână, o cuvântare. Va fi dreptate? Oare voi nu ştiţi că ehilibrul nu vine de nicăeri, decât din noi şi voi sunte-ţi o balanţă strâmbă? La uşa sălii, minciunii, paznici adunaţi de pe ogorul sărăciei, păzeau uşile morţii cu tupeul uniformei. Unul cocoţat pe clădire, striga ca să audă întreaga cetate. Aici este Inalta Curte a Minciunii! In mână ţinea batjocoritor, organul uşurării, şi stropea cu sârg şi-n veselie, întreaga lume.

  By Viorel Muha

 4. treziti-va romani,nu va fost de ajuns somu de 23 de ani,daca pana acum nu va-ti saturat de acest somn,dormiti-l definitiv

 5. Am citit cu interes materialul si nu pot decit sa felicit o asemenea actiune care doresc sa se petreaca asa cum este solicitata .Cu toate ca am o varsta si sun din provincie,impotriva hotilor si jefuitorilor voi participa la”comferinta rezistentei romanesti.

LASĂ UN RĂSPUNS

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s