DREPTUL CAUZEI LEGITIME A POPORULUI LA REVOLTĂ ȘI „JANDARMII” UNIVERSALI… REPRIMAREA REVOLTEI POPULAȚIEI SE FACE CU MERCENARI STRĂINI !

3 comentarii


„Atunci când legile țării nu mai sunt respectate de către aleșii poporului singura posibilitate legitimă este revolta.”

eurogendfor-MIC

Aceste forțe militare numite EUROGENDFOR (http://www.eurogendfor.org/ro) la care Jandarmeria Română a aderat încă din 2008, aduc din nou în atenția noastră lipsa de legitimitate a tuturor organelor reprezentative sau executive din România. Băsescu și Tăriceanu au consfințit acest act, despre care nu se poate găsi nici o urmă publică ca document semnat și ratificat,  singura referire fiind pe site-ul guvernului aici, iar pe plan internațional este chiar pe site-ul EUROGENDFOR.

ROBOCOPII EUROGENDFOR

EXTRAS EUROGENDFOR: Principalele situații în care este preconizată intervenția EUROGENDFOR sunt cele în care se impune: Substituirea forțelor de poliție locale în zonele în care conflictul  a condus la diminuarea severă a capacității administrative a statului.
Forțele de poliție internaționale pot fi mandatate să îndeplinească totalitatea (sau o parte a) atribuțiilor poliției locale,
fiind învestite cu autoritate executivă și înarmate. 
( DETALII AICI… )

NERESPECTAREA LEGILOR ȚĂRII DE CĂTRE PREȘEDINTE ȘI CSAT

Membrii Consiliului Suprem de Apărare a Ţării sunt: președintele țării (îndeplinește și rolul de președinte CSAT), primul ministru, ministrul apărării naţionale, ministrul administraţiei şi internelor, ministrul afacerilor externe, ministrul justiţiei, ministrul economiei, comerţului şi mediului de afaceri, ministrul finanţelor publice, directorul Serviciului Roman de Informaţii, directorul Serviciului de Informaţii Externe, şeful Statului Major General şi consilierul prezidenţial pentru securitate naţională. (extras din Legea 415/2002 privind organizarea şi funcţionarea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării)

Constituția României

ARTICOLUL 90
Preşedintele României, după consultarea Parlamentului, poate cere poporului să-şi exprime, prin referendum, voinţa cu privire la probleme de interes naţional.
(n.r. „poate cere…” desigur că această formulare echivocă a lăsat întotdeauna, ceea ce ar fi trebuit să fie o obligație, la latitudinea președintelui și s-a înlesnit încălcarea articolului 2 din Constituție :(1) Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum. (2) Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu.)

Legea 3/2000 (actualizată)
Probleme de interes naţional, Art. 12:

d) structura sistemului naţional de apărare, organizarea armatei, participarea forţelor armate la unele operaţiuni internaţionale;
e) încheierea, semnarea sau ratificarea unor acte internaţionale pe durată nedeterminată sau pe o perioadă mai mare de 10 ani;

Art. 398 (cod penal) Înalta trădare
Faptele prevăzute în art. 394 – 397, săvârșite de către Președintele României sau de către un alt membru al Consiliului Suprem de Apărare a Țării, constituie infracțiunea de înaltă trădare și se pedepsește cu detențiunea pe viață sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi. (sursa aici…)

Concluzia legală este că toți semnatarii și deținătorii oficiali ai acestor informații, despre acordurile internaționale, sunt TRĂDĂTORI aflați sub incidența Codului Penal. De asemeni preluarea mandatelor de către guvernanții rotiți de la acordul respectiv până-n prezent, fără să ia măsuri împotriva acestor ilegalități, îi face pe aceștia COMPLICI LA TRĂDAREA ȚĂRII.

SIGURANȚA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI ȘI CAUZA LEGITIMĂ

Ce putem înțelege din toate acestea este că s-a ajuns în aceeași situație din 1989. Ba chiar mai rău ! Că libertatea promisă de 23 de ani poporului este în mod sistematic călcată în picioare și îngrădită pentru ca hoții, jefuitorii și dezbinatorii României să-și poată termina planul, fără ca noi POPORUL SUVERAN să putem spune STOP și să arestăm TRĂDĂTORII.

stefan_danila_001.thumbÎn legea Legea nr. 51/1991, privind siguranța națională a României, la Articolul 4. se spune clar: Prevederile art. 3 nu pot fi interpretate sau folosite în scopul restrângerii sau interzicerii dreptului de apărare a unei cauze legitime, de manifestare a unui protest sau dezacord ideologic, politic, religios ori de alta natură, garantate prin Constituție sau legi. Nici o persoana nu poate fi urmărită pentru exprimarea libera a opiniilor sale politice și nu poate face obiectul unei imixtiuni în viața sa particulară, în familia sa, în domeniul sau proprietățile sale ori în corespondență sau comunicații, nici al unor atingeri ale onoarei sau reputației sale, dacă nu săvârșește vreuna din faptele ce constituie, potrivit prezentei legi, o amenințare la adresa siguranței naționale.

CAUZA LEGITIMĂ A ROMÂNILOR ESTE ÎNLĂTURAREA PRIN PROTEST NEÎNTRERUPT A TUTUROR POLITICIENILOR CARE ÎNCALCĂ LEGILE ȚĂRII, DECI NU MAI SUNT ÎN LEGALITATE ȘI NICI LEGITIMI.

NICI O LEGE DIN ROMÂNIA NU NE POATE CONDAMNA PENTRU REVOLTĂ PAȘNICĂ, IAR AMENINȚAREA ACESTEI REVOLTE CU FORȚE ARMATE STRĂINE TREBUIE SĂ ATRAGĂ ATENȚIA CONDUCERII ARMATEI ROMÂNE :

CONSTITUȚIA ROMÂNIEI

ARTICOLUL 118
(1) Armata este subordonată exclusiv voinţei poporului pentru garantarea suveranităţii, a independenţei şi a unităţii statului, a integrităţii teritoriale a ţării şi a democraţiei constituţionale…

eurogendfor

Reclame

3 gânduri despre „DREPTUL CAUZEI LEGITIME A POPORULUI LA REVOLTĂ ȘI „JANDARMII” UNIVERSALI… REPRIMAREA REVOLTEI POPULAȚIEI SE FACE CU MERCENARI STRĂINI !

  1. Pingback: Verde-n faţă – Ne-am ales cu ce-am ales

  2. OAMENII BUNII DRAGI ROMANII MACAR CEI CE A-TI CETIT CE SCRIE CONCRET CE SE PETRECE CU TARISOARA NOASTRA CE MAI ASTEPTAM SA NE FACA UNGURII-TIGANII-SECUII ORDINE IN CASA NOASTRA ??? NU SANTEM INSTARE ACU DUPA ATATA AMAR DE VREME SA NE ADUNAM IAR CA SI LA 24 IANUARIE 1918 ACOLO UNDE INAINTE VREME S-AU ADUNAT ROMANII DIN TOATA TARA SI ACOLO PE LOC SE POATE REZOLVA TOT CE NE DORIM.FARA BAUTURA SI FARA VIOLENTA NICI MACAR VERBALA ROMANE DACA VREI SA -TI VEIZI TARA SCAPATA DE UZURPATORII ROMANII SI STRAINII ACESTA ESTE SFATUL UNUI BACI – BACIU LOTY DIN PIATRA NEAMT. NU UITA!! CA ESTI ROMAN ININTE DE ,,MATERN-ETNIE” SI DACA VE-TI REUSI NU UITA !! DACA N-OI MAI FI IN ,,IN VIATA”NOUL FOR -GUVERN-PARLAMENT….CUM NAIBA S-O NUMI SA FIE PROPUS SI,, SFATUL BATRANILOR INTELECTUALI-TARANII” SI ATUNCI VA FI BINE.U N I T I V A DOAMNE OCROTESTE-I PE ROMANII-CETATENII AI ACESTEI TARII.

LASĂ UN RĂSPUNS

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s