UN GEST SUBLIM TRANSFORMAT ÎN MANIPULARE

Scrie un comentariu


8895_459422200793400_246699371_nSabina Elena este un simbol național, dar pe 23.03.2013 am fost în Piața Universității București și am văzut ce se poate face cu câțiva manipulați-descreierați din gestul pur al copilei…Presa, care nu scrie dacă demonstrăm pentru drepturi și nu înjurăm pe nimeni, a subliniat foarte atent toate „scandările” șovine și injuriile care sau proferat acolo. CUI ÎI FOLOSEȘTE ?! Spun toate aceste adevăruri pentru că trebuie să vedem și partea negativă a lucrurilor, de asta se folosesc dușmanii pentru a ne îngropa sub tone de acuzații. Și dacă asta ar fi tot…Gestul sublim al Sabinei a fost terfelit în presă și este menținut cu bună credință (sau nu?) pe facebook  , este folosit de manipulatori pentru a acoperi problemele reale, lucrurile care ni se întâmplă acum.alaturi de sab 4 apr

Credeți că Sabina Elena a vrut ca prin gestul ei să lăsăm noi toate problemele de o parte? Nu ! Cred că a vrut doar să fie mândră că este româncă și a dovedit că este și responsabilă. Atât. Avem trei mari probleme, care mai de care gravă și se pare ignorată de mulți, gazele de șist, Constituția României, unirea cu Basarabia. Vă rog purtați tricolorul și scandați numele Sabinei, eroina noastră, la manifestația de pe 4 Aprilie împotriva gazelor de șist, în susținerea proiectului de revizuire a constituției formulat de Mișcarea pentru Constituția Cetățenilor, la manifestațiile pentru readucerea Basarabiei acasă. Fiți mândri că sunteți români și nu vă lăsați manipulați prin omiterea problemelor grave ale țării, luați atitudine. Sabina Elena va fi mândră !

Acest articol a fost scris ca o luare de poziție în fața manipulărilor grosolane, pentru ca românii de bună credință să nu uite că problemele țării sunt grave și că orice prilej de a fi ascunse este folosit de către dușmanii poporului.

Reclame

LASĂ UN RĂSPUNS

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s