AVEM O SINGURĂ ȘANSĂ…

Scrie un comentariu


evadare-semireusita

UPDATE: Comentariu destul de realist, ținând cont că formularul prezentat spre semnare pe site-ul „ecouri” nu specifică clar și punctual ce se semnează. Cele spuse de Robin Molnar, dincolo de limbajul folosit (năduful ajuns la limită ne face uneori să ne exprimăm ca atare…) surprinde poate cel mai crunt mod de manipulare: Servirea adevărului pentru a atrage oamenii într-o cursă a consimțământului exact împotriva adevărului emis.

„Robin Schengen Molnar: Sunteți niște hiene și niște manipulatori incredibil de nesimțiți! Spuneți adevărul pentru ca, la final, să dați o mare țeapă cu formularul vostru pentru inițiativa vostră de protejare a Roșiei Montane, ca s-o ia sponsorul vostru George Soroș de la RMGC și aurul să se ducă tot în Rusia, cum s-a mai dus, lua-v-ar naiba să vă ia de hoți! Nu am semnat niciodată voit c-aș fi împotriva exploatării de la Roșia Montană. Sunt dintr-un oraș minier, bă nenorociților!”comentariu la ecouri...

Materialul de mai jos l-am găsit pe site-ul http://ecouri.ro/ , și recomand să citiți acolo tot materialul de la început până la sfârșit, inclusiv trimiterile.

Pe cine să cred ?!

Ca să țineți minte cum vă puteți feri mai departe de dezinformare, o să vă spun o problema de logică

Sunteţi închişi într-o închisoare, şeful închisorii spune că o să vă redea libertatea dacă veţi reuşi să treceţi de paznicul închisorii şi veţi alege drumul cel bun. Dacă îl alegeţi pe cel greşit, veţi fi băgaţi înapoi în închisoare. Dacă îl alegeţi pe cel bun, sunteţi liberi. Aveţi voie să puneţi o singură întrebare paznicului, dar trebuie să ţineţi cont că unul minte mereu, iar altul spune întotdeauna adevărul. Cei doi paznici lucrează cu schimbul, nu puteţi în niciun fel să ştiţi dacă cel pe care îl întrebaţi e cel care minte sau cel care spune adevărul. Care este întrebarea voastră?

Întrebarea, singura care vă poate indica drumul corect, este: “Dacă ar fi fost celălalt paznic în locul tău, ce drum ar fi spus că e bun?” Răspunsul la întrebare vă va indica drumul greşit, iar voi va trebui să alegeţi drumul opus ca să fiţi liberi.”

P.S. Nu de drumul spre Europa ar trebui să ne doară, că nu am ales noi românii prin nici un referendum democratic asta…ci să ne doară „a fi sau a nu (mai) fi” România…Corciturile, descrise bine în articolul la care fac trimitere, trebuie să plătească, ei știu asta și credeți că vor semna că sunt de acord cu o petiție prin care să se creeze un precedent valabil la condamnarea lor ?! Chiar aștept păreri…și nu recomand semnarea formularului, de la sfârșitul materialului (destul de bun) de pe site-ul http://ecouri.ro, înainte să apară textul petiției sau al angajamentului de voluntariat.

Reclame

LASĂ UN RĂSPUNS

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s