VIDEO – ISLANDEZII ARESTEAZĂ BANCHERII – MASS MEDIA DIN ROMÂNIA TACE…

Un comentariu


AREST BACHERIVIDEO UPDATE: IMAGINI REALE DIN ISLANDA

Islandezii nu au cedat nici un gram în fața trucurilor cu care au tot venit organizațiile oligarhe internaționale, pas cu pas au spus NU și continuă să-și creeze un stat unde hoția băncilor și a corporațiilor să dispară.

Mass media românească, în „libertatea” ei…, a pomenit anemic că islandezii arestează bancherii, ca pe o știre de can-can și nicidecum ca pe un exemplu demn de analizat și aplicat în România unde știm că bancherii în frunte cu Mugur Isărescu și cu sprijinul politicienilor au distrus țara prin: falsa inflație, vânzarea avuției poporului, împrumuturi în numele poporului pe care apoi le-au direcționat tot către ei (miliarde de euro au fost dați împrumut de BNR către SUA sub formă de „titluri de trezorerie” , citește aici http://www.badpolitics.ro/ ).

Numai că manipularea, care ne face să credem că un protest prelungit duce la grave repercursiuni, a pus stăpânire pe mințile românilor. Tot timpul se folosesc „cozi de topor” care spun: nu se poate, noi suntem lași, pe cine punem în loc…Urmăriți prezentarea din film…se poate, nu suntem lași, avem pe cine pune în loc, orice altceva sunt minciunile voastre. ASTA AU SPUS ISLANDEZII ȘI AU FĂCUT-O!

Video update:
http://youtu.be/IQhSxRk8ZSA ACEST FILM APARE CA AVÂND O EROARE, DEŞI ESTE GĂZDUIT PE ACELAŞI CONT CU CEL DE JOS, DACĂ ÎL PUNEM ÎN VIZIONARE PE SITE…CURIOS ÎN CANALUL YOUTUBE FUNCŢIONEAZĂ…ÎNCĂ…

Reclame

Un gând despre „VIDEO – ISLANDEZII ARESTEAZĂ BANCHERII – MASS MEDIA DIN ROMÂNIA TACE…

  1. Pingback: Video. ISLANDEZII ARESTEAZĂ BANCHERII « Cerul Albastru

LASĂ UN RĂSPUNS

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s