SITUAȚIA ROMÂNIEI ÎN 10 PUNCTE ȘI IMAGINI

12 comentarii


 1. Țara este condusă de 23 de ani prin dictatura politicienilor sub acoperirea democrației reprezentative. Legile parlamentului și ordonanțele de guvern nu contenesc să impună condiții inumane poporului. Aceleași personaje, urmașii lor și acoliții conduc prin partidul stat FSN din 1990.
 2. S-au distrus economia, industria, resursele naturale și agricultura sub acoperirea falsei necesități și legalități a „privatizării” care de fapt nu este decât vânzarea pe bucăți a țării.
 3. Nu s-au recuperat datoriile altor țări către România. În schimb s-au făcut împrumuturi în numele poporului fără ca acesta să fie consultat prin referendum. Banca Națională a fost practic privatizată neputând fi controlată de poporul suveran, ca atare direcționează banii publici către bănci străine și concerne internaționale.
 4. Nu se respectă articolul fundamental pentru nivelul de trai al cetățenilor din Constituția României: ARTICOLUL 47, (1) Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent.Mai mult decât atât copii, bătrânii, familia sunt lăsați pradă sărăciei și dezbinării fără ca să aibă nici un sprijin real din partea reprezentanților statului, stat care ar trebui să servească poporul suveran și nu să-l distrugă.
 5. Se urmărește pierderea integrității teritoriului României prin regionalizare administrativă, fapt care în contextul actual poate duce oricând la revendicarea autonomiei și independenței de către oricare regiune ulterior acestei manevre.
 6. România a fost pusă în situația de a nu se putea apăra cu armata proprie prin:a)      scoaterea serviciului militar obligatoriu;b)      reducerea masivă a cadrelor militare;c)       desființarea multor unități militare, unele de o importanță covârșitoare pentru apărarea teritoriului;d)      menținerea militarilor angajați în teatre de război doar pentru a răspunde cerințelor străine;e)      permiterea de trupe străine pe teritoriul țării prin acorduri nesupuse referendumului ;
 7. Încheierea de contracte, pacturi și acorduri internaționale, militare și civile care, fie sunt de interes național, fie depășesc durata de 10 ani și astfel contravin Constituției României și Legii referendumului. (UE, NATO, FMI, CHEVRON, MONSANTO, CODEX ALIMENTARIUS, Baza de date a evidenței populației mutată în Israel, rezervele naturale de petrol, metale prețioase ș.a.m.d.).
 8. Punerea sistemului de sănătate în stare de nefuncționalitate, fapt care alături de cele enumerate mai sus poate confirma acțiunea de genocid asupra Românie și nu o acțiune de administrare și răspundere în fața poporului, singurul suveran în România.La acestea se adaugă depopularea României prin:a)      încurajarea avortului;b)      pragul de sărăcie de peste 60% a dus la scaderea natalității, a  mediei de viață și la creșterea procentului de decese infantile;c)       descurajarea românilor în a putea trăi în țara lor și prin „recomandările” repetate că este mai bine să trăim în afara patriei;d)      orice investitor român care vine cu bani munciți de afară este supus presiunilor prin controale și abuzuri, fie pleacă înapoi de unde a venit, fie se vinde regimului.
 9. Distrugerea învățământului, culturii, sportului, muzeelor, monumentelor  și a tot ce ține de educație, demnitate națională, istorie reală și identitate națională prin:a)      introducerea de manuale școlare diferențiate, prost făcute, nerespectând nici valorile științifice și nici pe cele pedagogice;b)      schimbarea în mod flagrant a istoriei din manualele elevilor, ștergerea originilor dacice ale poporului român;c)       ducerea unei politici de subcultură la toate nivelele;d)      favorizarea persoanelor incompetente în obținerea unor posturi cheie, pentru ca sub șantajul poziției ocupate fără merit să poată fi manipulate;e)      desființarea sportului la nivel școlar prin distrugerea cluburilor sportive școlare;f)       muzeele și monumentele lăsate în paragină, site-urile arheologice transformate în vad pentru căutătorii de comori sau distruse;g)      lipsirea copiilor de posibilitatea de a participa la programe reale de educație națională;h)     generalizarea până la absurd a faptelor negative și punerea unor cazuri particulare în seama întregului popor.
 10. Folosirea mass-mediei (în special a televiziunilor) ca mijloc de intoxicare informațională, manipulare și discreditare a poporului român. Libertatea de exprimare, așa mult trâmbițată, nu se mai regăsește în presă, radio, televiziuni datorită acaparării acestora de către politicieni și aserviții lor.

Acest articol face parte din ciclul „Să ne luăm țara înapoi !” în care vor urma alte două materiale:

1. FORME DE PROTEST ȘI REDOBÂNDIRE A CONTROLULUI POPORULUI SUVERAN ASUPRA ROMÂNIEI

2. SOLUȚII DE REFACERE

Reclame

12 gânduri despre „SITUAȚIA ROMÂNIEI ÎN 10 PUNCTE ȘI IMAGINI

 1. ACEASTA ESTE TOT CE AR TREBUI SA INFAPTUIM PENTRU A FI MANDRII CA SANTEM ROMANII SI SA ADUCEM TARISOARA NOASTRA IN RANDUL TARILOR CARE NU S-AU LASAT PACALITE DE UNIUNEA EUROPEANA…….DAR TREBUIE U N I R E A TUTUROR ROMANILOR DE PRETUTINDENI A NU SE CONFUNDA LIMBA MATERNA CU EDNIA TOTII SANTEM ROMANII DE ACEIASI MAMA ROMANIA .

 2. NU SE PUTEA CEVA MAI DETAILAT SI LA OBIECT DESPRE TOT CE NE-AM DORII NOI ROMANII DE PRETUTINDENI MA BUCUR SI SANT CHIAR SURPRINS DE CEII CE AU POSTAT INAINTEA MIA FAIN, CHIAR S-A MAI SCHIMBAT MENTALITATEA SANT MULTII CARE DAU DOVADA CA AU CREIERUL LA PURTATOR SANT ATAT DE MANDRU CA SANT ROMAN SI MA MANDRESC CU TARA SI TOTII ROMANII CARE VOR BINELE ACESTEI TARII ATAT DE INCERCATA ROMANII,CETATENII A ACESTEI GLII,INTELEGETII ODATA PENTRU TOT DEAUNA CA DOAR UNITII PUTEM SA INFAPTUIM CE NE DORIM DECI–U N I R E –

  • Va urma, așa cum specificam în finalul articolului: 1. FORME DE PROTEST ȘI REDOBÂNDIRE A CONTROLULUI POPORULUI SUVERAN ASUPRA ROMÂNIEI

   2. SOLUȚII DE REFACERE

 3. SUBSCRIU FARA REZERVE
  Doar niste completari daca se poate:

  – Sistemul (atat la nivl de tara cat si extern) urmareste atent miscarile disidente si ia masuri in consecinta. Bunaoara pentru miscarile reformiste solutia adoptata e crearea unei miscari surogat cu scopul, atat de a deturna, deruta, adeziunea populatiei cat si de de a discredita astfel de miscari prin sugestia inducerii in derizoriu.
  PP-DD este un astfel de exemplu.
  – Demolarea economiei a avut ca scop aducerea poporului roman in situatia de asistat, de dependenta excesiva chiar la nivelul supravietuirii elementare fata de Sistem, in toata increngatura lui, pentru a pune populatia in starea de incapacitate de reactie.
  – S-au recuperat in parte creantele Romaniei de catre SRL-urile proaspat infiintate dupa ’89 de catre functionarii superiori din ministere, centrale si mari intreprinderi, in beneficiul acestor emanati. Banca Nationala a avut ca rol principal diluarea in raport de 1/ 10.000 a economiilor populatiei din munca cinstita aflate in CEC pentru a fi excluse ca sursa de eventual capital concurential.
  – Nato apara Romania de…romani.
  – Sportul care a primit cea mai grea lovitura e cel de performanta, acela care face sa se cante imnul national (gimnastica si nu numai).

 4. SUNT TOTAL DE ACORD..
  NU VREAU SA FIU PESIMISTA ,DAR,INCA DE LA PRIMA GUVERNARE 1990 -2013…SE VEDE CLAR IN INVOLUTIA ROMANIEI..SPUN ASTA PENTRU CA,MAJORITATEA POLITICIENILOR,AU ADOPTAT LEGI,NUMAI PENTRU A-SI PROTEJA AVERILE NESIMTITE FACUTE PE SPATELE NOSTRU!
  DUPA CUM ESTE SPECIFICAT AU FACUT IMPRUMUTURI NEJUSTIFICATE LA FMI,FARA A FI INTREBATI DACA SUNTEM SAU NU DE ACORD,PRINTR-UN REFERENDUM…CONSECINTELE ,VOR FI SIMTITE SI DE COPIII,COPIII,COPIII,COPIIILOR NOSTRI!
  SOLUTIA LA CARE MA GANDESC DE MULT TIMP CUPRINDE CATIVA PASI SI MULTI,CAT MAI MULTI ROMANI..
  1.SA GASIM UN ROMAN DE MARE INCREDERE.
  2.PROPUNEREA DE A SE STRANGE BANI INTR-UN FOND DE REDRESARE,IAR BANII SA FIE LUATI CU CHITANTA SEMNATA DE AMBELE PARTI.
  3.BANII VOR FI GESTIONATI DE ACEL ROMAN DE INCREDERE.
  4.DUPA CE SE STRANGE O SUMA FRUMOASA,CAT SA NE PERMITEM SA ANGAJAM AVOCATI STRAINI,SA DAM GUVERNUL IN JUDECATA.
  5.CEREREA NOASTRA V-A FI ANALIZAREA AVERILOR TUTUROR GUVERNANTILOR DE LA 1990-2013…IAR CEL/CEI CARE NU JUSTIFICA AVEREA SI SE DOVEDESTE IN INSTANTA CA AVEREA ESTE ILICITA,SA I SE IMPOZITEZE ACEA AVERE CU 90% ,IAR CA PEDEAPSA,MUNCA IN FOLOSUL COMUNITATII!

 5. TOTI trebuie sa ”punem umarul” la aceasta ” trezire” a constiintei fiecarui cetatean al acestei tari…
  Trebuie-daca mai este cazul-sa-i facem sa constientizeze ca expresia ”ma descurc” nu are viitor si trebuie CSHIMBAT-DIN TEMELII-SISTEMUL…

 6. Cred ca mai trebui sa cautam si un simbol ( ca un logo) si sa il raspandim spunand insemnatatea lui.. ! Ceva din trecut sa ne lege pe noi toti romani de pretutindeni

 7. SUBSCRIU ÎNTRUTOTUL!
  Trebuie să scoate România din mocirlă. Dar pentru a putea face asta trebuie să găsim o soluție SĂ TREZIM POPORUL ROMÂN! Și din păcate la partea asta avem munca cea mai grea…

  • Ma tem ca asta e partea cea mai grea desi ar trebui sa fie invers. Sper ca vom gasi calea de a atrage atentia populatiei.

  • va fi enorm de greu. Si stiu foarte bine ce spun, FRICA si CRISPAREA sunt la cote enorme, oamenii sunt blocati pe valori pecuniare, am vazut asta pe pielea mea. In 2010 am avut un moment extrem de greu, si am vazut cum nu ma mai cautau decat cei interesati sa-mi ia ceva, sa jumuleasca. Nici apropiatii nu mai erau ce au fost, relatiile racindu-se. Mi-am dat seama ca nu ma mai credea nimeni. Si nu musai era vorba de mine, ci in subconstientul lor de fapt credeau ca nu mai am nici o sansa in societatea de acum. Anii au trecut, mi-am revenit oarecum, dar relatiile au ramas reci, asta fiind bine, ca totusi se jeneaza :)))). Deci sa fiu bine inteles, NEINCREDEREA e otrava aici.

LASĂ UN RĂSPUNS

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s