ADEVĂRUL DESPRE DACI

Scrie un comentariu


sarmis-Vlad-Bril1Recuperarea adevărului istoric ar trebui să devină pentru orice trăitor onest şi autentic al acestor meleaguri un obiectiv esenţial al existenţei lui. Criza de identitate cu care se confruntă astăzi poporul român este o dovadă extrem de vizibilă a faptului că falsul istoric al descendenţei noastre, întreţinut de atâta vreme, şi-a atins ţinta. În acelaşi timp, setea de adevăr şi instinctul care îi determină pe foarte mulţi să respingă teoria romanizării Daciei este un semn al puterii de regenerare ce caracterizează acest neam. Paradoxal, acum când criza identitară este mai acută ca niciodată, trăim şi un moment privilegiat: interesul enorm faţă de adevăraţii noştri strămoşi – geto-dacii – pare să ne arate că s-a produs o reactivare a memoriei ancestrale.

Prin urmare, traversăm o perioadă cu un uriaş potenţial ce trebuie valorificat spre binele nostru comun. Dacă până acum ne-au separat atât de multe, iată că este ceva care ne poate aduna laolaltă: adevărata noastră identitate, adevăratele noastre rădăcini, demnitatea pe care ne-o dă faptul că suntem descendenţii poporului de nemuritori din Valea Dunării.

Geto-dacii aşteaptă să li se facă dreptate! Să contribuim cât mai mulţi la recuperarea adevărului istoric! Pentru o ţară a frumosului, a binelui, a dreptăţii, a armoniei şi prosperităţii, este nevoie să facem împreună ceva! Depinde de fiecare dintre noi! –Daniel Roxin

ECHIPA „ADEVĂRUL DESPRE DACI”

Director:
Daniel Roxin
Redactor-șef:
Valentin Roman
Director media on-line:
Iulian Andrei
Redactori:
Prof. univ. dr. Aurel David – istoric
Conf. univ. dr. Gheorghe Iscru – istoric
Prof. dr. Mihai Popescu
Nicolae Nicolae – istoric
Prof. univ. dr. Marioara Godeanu
Drd. Sebastian Stănculescu – filolog
Reclame

LASĂ UN RĂSPUNS

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s